• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Τζουάννης blog: Αλαφούζε παραιτήσου, πλέον είσαι σε μονόδρομο και με… χαμένο όχημα

June 11, 2023 553

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ-  trifilara.gr

 

 Μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τις σοκαριστικές λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν για τη δολοφονία του εκ των κατηγορούμενων για το φόνο του Μιχάλη Φιλόπουλου και το όχημα που ανήκει σε εταιρεία συμφερόντων Αλαφούζου να αποδεικνύεται ότι ήταν στην κατοχή του δολοφονηθέντος, ένα δρόμος υπάρχει για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτός της παραίτησης.

Ότι και αν έχει γίνει, όπως και αν βρέθηκε το όχημα, είτε μέσω Λιβαδειάς, είτε μέσω Τρικάλων, στην κατοχή του Ρουμπέτη, ο Αλαφούζος δεν έχει άλλη επιλογή από την αποχώρηση από τα δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την άμεση πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο κόσμος “βράζει”, τα ερωτήματα είναι αναρίθμητα, τα σενάρια ακόμα περισσότερα και τούτη η υπόθεση δεν σηκώνει… πολλά πολλά.

Ας λύσει η δικαιοσύνη τα υπόλοιπα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκεί θα κληθεί να αποδείξει τι συνέβη με το όχημα του και πως βρέθηκε… ξαφνικά σε γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού και εμπλεκόμενο σε φόνο φιλάθλου του Παναθηναϊκού. Καθόλου δεν ενδιαφέρει τον κόσμο του Τριφυλλιού τι θα συμβεί στο ποινικό κομμάτι, γιατί αυτό το “χτύπημα” ήταν βαρύ και ασήκωτο.

Ο Αλαφούζος όφειλε να είχε δώσει – από την πρώτη στιγμή – εξηγήσεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, γιατί αυτό το θέμα “καίει”. Πονάει. Γιατί η πληγή είναι ακόμα ανοικτή… Γιατί η δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου δεν ξεχνιέται. Γιατί το αίμα του που κύλησε στη Λαυρίου ακόμα ζητά δικαιοσύνη.
Ούτε με τον αγαπημένο του τρόπο, το Twitter, εκεί που δίνει τις επικοινωνιακές του “μάχες”, δεν προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Και αυτή η σιωπή είναι τόσο εκκωφαντική.

Ακόμα και αν τα “παπαγαλάκια” σιώπησαν, ακόμα και αν η είδηση πέρασε και… έφυγε ή δεν γράφτηκε καν και δεν ειπώθηκε ποτέ, ο Αλαφούζος είναι υπόλογος στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Και σε τούτη την παρτίδα, έχει ακόμα μια κίνηση να κάνει για να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του. Αυτή της αποχώρησης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search