• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στη Basket League μέσα στο ΟΑΚΑ - Διεκόπη ο 4ος τελικός στο 27΄-Επεισόδια και ζημιές (Photos/Video)

June 15, 2023 412

 

Την οριστική διακοπή του τέταρτου τελικού της Α1 Ανδρών/Basket League στο ΟΑΚΑ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αποφάσισαν οι διαιτητές της αναμέτρησης (Κορομηλάς, Παπαπέτρου, Θεονάς), με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη στα… χαρτιά και με το 3-1 στη σειρά να στέφονται πρωταθλητές Ελλάδας για δεύτερη διαδοχική σεζόν και 14η στην Ιστορία τους.

Οι Πειραιώτες, μάλιστα, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη σεζόν με τρεις τίτλους (πρωτάθλημα Ελλάδας, Κύπελλο και Σούπερ Καπ) και ήταν φιναλίστ της Euroleague, πανηγύρισαν για δεύτερη φορά στην Ιστορία τους τίτλο στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, μετά το 2016!

 

Νωρίτερα, γης μαδιάμ τα έκαναν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο, μετά από την απόφαση των διαιτητών της αναμέτρησης να διακόψουν τον αγώνα και να ζητήσουν την εκκένωση του γηπέδου.

 
 

Κατά την αποχώρηση του κόσμου, μερίδα οπαδών προχώρησε σε υλικές ζημιές, σπάζοντας και εκτοξεύοντας καθίσματα, ενώ άναψε κροτίδες και πυροσβεστήρες, εξέλιξη που οδήγησε και τους παίκτες του «τριφυλλιού» στα αποδυτήρια.

Στις 23:40, με το τραπέζι της γραμματείας σπασμένο και περίπου 100 οπαδούς του Παναθηναϊκού να αρνούνται να αποχωρήσουν, η διαιτητική τριάδα αποφάσισε την οριστική διακοπή! Μάλιστα, το φύλλο αγώνα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους «πράσινους».

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 26-48, 35-63 στα 2:46 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

 

Είχαν προηγηθεί τα καπνογόνα που άναψαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων που δημιούργησαν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα, με τους «ερυθρόλευκους», που έγιναν και αποδέκτες… αντικειμένων, να αποχωρούν για τα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

 

 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search