• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Πρεμιέρα με ήττα εκτός για τον Αστέρα Πετριτή

September 17, 2023 561

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής - μετά την αναβολή της 1ης- η ομάδα του Αστέρα Πετρίτη ηττήθηκε με 4 - 0 από τον ΓΑΣ Σβορώνου.

 2 3

3
7 1
8 1

Στο 23ο λεπτό ο Μπατζώνης κέρδισε πέναλτι από τον προσωπικό του αντίπαλο που τον ανέτρεψε ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, με τον Κυπαρίσση να αναλαμβάνει την εσχάτη των ποινών και να στέλνει τη μπάλα στη γωνία της εστίας για το 1-0 

Η γηπεδούχος ομάδα  διπλασίασε τα τέρματά της στο 39’ με τον Κυπαρίσση που με αριστερό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-0!

Στο 41’ ο ΓΑΣ άγγιξε το 3-0 όταν έπειτα από άψογα εκτελεσμένη αντεπίθεση ο Κυπαρίσσης από την αριστερή πλευρά τροφοδότησε με συρτή μπαλιά τον Μπατζώνη βγάζοντάς τον σε θέση βολής στο σημείο του πέναλτι, όμως το δεξί πλασέ του τελευταίου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. 

Τελικά η έντονη πίεση της ομάδας μας είχε ως αποτέλεσμα και το τρίτο τέρμα στο 44’, με τον Μπατζώνη να τροφοδοτεί από τον άξονα τον Δεμηρτζόγλου στην δεξιά πλευρά, εκείνος πήρε κάποια μέτρα και εκτέλεσε με το δεξί, με τη μπάλα να κοντράρει και να επωφελείται από την κατάληξη ο Κυπαρίσσης που στην ανυπεράσπιστη εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει με δεξί πλασέ ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ μέσα σε 20 λεπτά!

Δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου ο ΓΑΣ θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει και στο 4-0, αλλά ο Μπατζώνης προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση εντός περιοχής με τον Τζαφέστα να του βάζει το στοπ. 

Στο 70’ ήταν η σειρά του Μπατζώνη να χριστεί σκόρερ, όταν μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία, ο Βούλγαρης από τα δεξιά έκανε το γύρισμα προς το ύψος του πέναλτι για τον νεαρό φορ και εκείνος με ωραία περιστροφή και υποδειγματική εκτέλεση με το αριστερό στην γωνία της εστίας, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0!

Ο ΓΑΣ είχε άλλες τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει και πέμπτο τέρμα.

Από την άλλη, η κορυφαία στιγμή από πλευράς Αστέρα σημειώθηκε στο 85’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στεργίου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γιαννακός με α’ βοηθό τον κ. Κωνσταντινίδη και β’ βοηθό τον κ. Νικολή (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης) : Κούζας, Κωτσιόπουλος (61’ Δημητρίου), Φυτόπουλος, Βούλγαρης, Λαγδάρης (67’ Σκαμπαρδώνης), Μυστρίδης, Κοντοθανάσης, Ξυδούς (61’ Κυρτέγος), Δεμηρτζόγλου (67’ Φωκαίδης), Μπατζώνης, Κυπαρίσσης (77’ Βύρος).

Αστέρας Πετρίτη (Γιάννης Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Κοντομίχης, Μεντής, Γωγουβίτης (68’ Σουκέρας), Ρουμελιώτης (80’ Τσιάβος), Γαρδικιώτης, Γκασίδης, Κρητικός, Κοιλιάρας, Θηραίος (80΄Λούβρος), Γεωργακόπουλος (80’ Βλάχος).

ΦΩΤΟ - στοιχεία ρεπορτάζ από odigos-pierias.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search