• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Και εγένετο ... ΚΟΡΙΣΣΙΑΚΟΣ

September 21, 2023 845

Αποτέλεσμα της σοβαρής προσπάθειας που έχουν καταβάλει παράγοντες και των δυο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Μια συνεργασία που αλλάζει το τοπίο ανοίγοντας δρόμους για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής ενδυναμώνοντας τις σχέσεις των δυο ομάδων και διαμορφώνοντας νέα δεδομένα.

Αυτή η Ένωση θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες των παιδικών και εφηβικών πρωταθλημάτων με ποιοτικούς όρους. Το όνομα τις ένωσης Κορρισιακός.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΚΡΟΝΟΥ

Ο Κρόνος Αργυράδων συμμετέχει στηρίζει και ελπίζει σε ένα αύριο που τα παιδιά μας θα μάθουν μέσα από το παιχνίδι και τον αθλητισμό να δημιουργήσουν ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο για αυτά.
Μια ομάδα που εμπνεύστηκε από τον πρώην δήμο Κορισσίων μια ομάδα χωρίς σύνορα χωριών μια ομάδα που αυτά που μας δίνει είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μπορούμε να δώσουμε εμείς…
Το γέλιο…
Την χαρά….
Το πέσιμο που σε μαθαίνει να σηκώνεσαι…Και πάντα άνθρωποι που πλαισιώνουν τους μικρούς μας αθλητές με αγάπη και όρεξη να προσφέρουν. Ευχόμαστε στον Αστέρα Πετρίτη να έχει μια καλή πορεία στην Γ Εθνική Κατηγορία και ας ελπίσουμε με δουλειά και όρεξη να δώσουμε ένα καλύτερο αύριο για αυτά τα παιδιά.
Ένωση ακαδημιών
Κρόνου Αργυράδων - Αστέρα Πετρίτη
 
ΥΓ. Μακάρι τέτοιες πρωτοβουλίες να έχουν και συνέχεια για την πρόοδο της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Κέρκυρας στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Για αυτό χρειάζεται και η διεκδίκηση αθλητικών χώρων και υποδομών που να ικανοποιούν τις ανάγκες της νεολαίας.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search