• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Δίκαια η Αναγέννηση Π. 1 – 0 τον Κρόνο

October 29, 2023 892

Δίκαια η Αναγέννηση  επικράτησε του Κρόνου στο γήπεδο Περιβολίου. Με 1 – 0 με σκόρερ τον κανονιέρη Τσεβανέδη.

Καλύτερη η τυπικά φιλοξενούμενη Αναγέννηση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο περίπου που έπαιζε με 9 παίκτες.

Μέτριος ο Κρόνος «έδωσε» γήπεδο στην Αναγέννηση που είχε από την αρχή την υπεροχή. Ο Κυπτίου στο 12΄απείλησε στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα. Ο Καρβάλιο στο 30΄και ο Δήμος στο 35΄απείλησαν την εστία του Κρόνου, ωστόσο το πρώτο ημίχρονο έληξε 0 – 0.

Στο 55΄ο Καρύδης προσπάθησε για το 0 – 1, αλλά ο Γιαννακόπουλος απόκρουσε πάνω στη γραμμή. Στο 71΄με πλασέ του Τσεβανέδη η  Αναγέννηση Π. προηγήθηκε στο σκορ με 0 – 1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 74΄ακυρώθηκε γκολ του Τσεβανέδη ως οφ σάιντ με του Περιβολιάτες να διαμαρτύρονται. Εντυπωσιακή διπλή απόκρουση του Ανδριώτη σε ενέργεια του Τσεβανέδη κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του ντέρμπι μέχρι το τέλος. Πολύ καλή και η απόκρουση του Σαμοϊλη σε σουτ του Κυπτίου στο 75΄. Εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Λέσση Λ. δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα ο Καποδίστριας. Στο 82΄αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γ. Μίαρης και στο 84΄ο Στέρεφ. Παρόλα αυτά ο Κρόνος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη συντριπτική αριθμητική υπεροχή. Άσκησε πίεση με στημένα και η πιο αξιόλογη φάση στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Γιαννακόπουλου να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Διαιτησία: Γιούργας, Βλάσσης, Κυπριώτης – Παρτηρητής: Λέσσης

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Ντελής Γ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Κουλούρης, Γιαννακόπουλος, Κυπτίου, Λέσσης Λ., Λέσσης Γερ., Γρεκαί, Γραικός Τζ., Αρμενιάκος. Έπαιξε και ο Καποδίστριας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: (Κουλούρης Μ.) Σαμοϊλης, Βλάσσης, Κατελούζος, Τάσσης, Μαραβελάκης, Στέρεφ, Βούλγαρης, Καρβάλιο, Καρύδης, Δήμος, Τσεβανέδης. Έπαιξαν και οι: Μίαρης Γ., Γαρδικιώτης, Βάρελης, Μίαρης Ι.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search