• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Εορδαϊκός – ΑΕΛ 1 – 1 - Αστέρας Σταυρού – Αστέρας Π. 2-1

October 29, 2023 339

 

Μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο σημερινός απολογισμός των κερκυραϊκών ομάδων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής

 Ήττα στις καθυστερήσεις 2-1 για τον  Αστέρα Πετρίτη

Οι γηπεδούχοι, όπως και στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα πήραν την νίκη στο φινάλε του αγώνα. Ο Αστέρας Σταυρού προηγήθηκε στο 36΄ με πέναλτι του Χρήστου  Αλεξίου, πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννης Αντωνόπουλος   .Δέχθηκε την ισοφάριση στο 73΄με το γκολ του Γωγουβίτη και στο φινάλε του αγώνα  και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις ο Αντωνόπουλος χάρισε τη νίκη στην ομάδα  του Βαγγέλη Λέντα .

 Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Λάππας, Νάτσο Ροντρίγκες, Παρλάντζας, Κακκάβας, Αντωνόπουλος, Αλεξίου

 Αστέρας Πετρίτη( Γιάννης Σφακιανάκης) :Τζαφέστας, Κοντομίχης, Μεντής, Γωγουβίτης, Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Γκασίδης, Κρητικός, Τσιάβος, Γεωργακόπουλος, Σούκερας

Με στοιχεία από το ilamia.gr

 

1 – 1 στην Πτολεμαϊδα η ΑΕΛ που προηγήθηκε

Η ομάδα της Κέρκυρας άνοιξε το σκορ (0-1) στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστακιώτη, ενώ τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Πτολεμαΐδας, χάρισε ο Παπαζήσης, με σουτ στο 83ο λεπτό, σώζοντας έτσι την «παρτίδα» για τον Εορδαϊκό, που τουλάχιστον δεν έχασε.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και από τις δύο ομάδες, με την Λευκίμμη να είναι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και τους «πράσινους» να έχουν τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος.

Η πρώτη καλή ευκαιρία θα έρθει στο 9ο λεπτό, εκεί όπου ο Γαστεράτος θα βγει σε τετ α τετ με τον  Δημητριάδη, αλλά το πλασέ που θα κάνει θα αποκρουστεί εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα του Εορδαϊκού.

Στο 18’ ο Εορδαϊκός θα απειλήσει για πρώτη φορά στο ματς, με τον Guytho να κάνει ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 26’, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Τσοπανάς θα κάνει κοντινό πλασέ, με τον Δημητριάδη να μπλοκάρει την μπάλα, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 31ο λεπτό, ο Παπανικόπουλος θα κάνει λάθος, γυρίζοντας την μπάλα προς τα πίσω, με τον  Γαστεράτο να την κλέβει, αλλά το σουτ που θα κάνει ο επιθετικός της Λευκίμμης θα είναι βιαστικό, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 39ο λεπτό, ο Μαστοράκης θα κερδίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιδηρόπουλου μέσα στην περιοχή, σύμφωνα με τον διαιτητή, ο οποίος επέδειξε την άσπρη βούλα, κάτω από διαμαρτυρίες των «πράσινων». Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κωστακιώτης στο 41ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Δημητριάδη, για το 0-1 της Α.Ε. Λευκίμμης.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Α.Ε. Λευκίμμης θα απειλήσει και πάλι πρώτη, με τον Μαστοράκη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Δημητριάδη να αποκρούει την μπάλα.

Από εκεί και πέρα, άρχισε η πίεση του Εορδαϊκού να γίνεται εντονότερη, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο, περιμένοντας πίσω από το κέντρο τους αντιπάλους τους, κάτι που το πλήρωσαν στην συνέχεια.

Έτσι στο 83ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Λευκίμμης, η μπάλα θα στρωθεί στον Παπαζήση, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί θα σουτάρει δυνατά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Εορδαϊκό.

Να τονίσουμε πως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, υπήρξαν κάποιες αψιμαχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και στην φυσούνα του γηπέδου, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση.

Έτσι ο Εορδαϊκός έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 16η θέση, ενώ η Α.Ε. Λευκίμμης, έφτασε τους 8 στην 13η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εορδαϊκός: (Κατακαλίδης) Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κουνάβας, Πούλιος, Παπάς (51’ Αιχμαλωτίδης), Κοντογουλίδης, Μπαλίτσας, Marcon (65’ Χάιτας), Guytho, Παπανικόπουλος (65’ Παπαζήσης), Νίκολι

Α.Ε. Λευκίμμης: Παγκράτης, Mocovilla, Βασσάκης, Γαστεράτος (79’ Βασιλάκης), Γρηγοριάδης, Ζέρβας, Κουλάλης, Κωστακιώτης, Μαστοράκης (68’ Μουζακίτης), Μπάλος, Τσοπανάς (53’ Τσιρλίδης)

Με στοιχεία από το top-sport.gr

Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής - 2ος όμιλος

Αναγέννηση Άρτας – Θύελλα Κατσικά 3-1 (32' Κυριάκης, 51' Ζυγκερίδης, 87' Παππάς / 12' Σκανδάλης πεν)

Τρίκαλα – Πιερικός 0-0

Βατανιακός  – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-2 (77' Ζώβληκας, 90+2' Παπαδόπουλος Χ.)

ΓΑΣ Σβορώνος – ΠΟ Φήκης 2-0 (63' Δερμητζόγλου, 70' Κυρτέγος)

Θεσπρωτός – Καστοριά 0-1 (54' Σαχινίδης)

ΑΕ Κιλελέρ – Μαγνησιακός 3-0 α.α.

Νέα Αρτάκη – Ζάκυνθος 1-0 (21' Παπαδάκης)

Αστέρας Σταυρού – Αστέρας Πετριτή 2-1 (41' Αλεξίου πεν, 90+1' Αντωνόπουλος / 73' Γωγουβίτης)

Εορδαϊκός – ΑΕ Λευκίμμης 1-1 (83' Παπαζήσης / 39' Κωστακιώτης πεν)

Η βαθμολογία

?Εθν.Ν.Κεραμιδίου 18

Α.Ο.Ν.Αρτακης 17

ΓΑΣ Σβορώνος 17

Α.Ε.Κιλελέρ 16

Πιερικός 15

Αστέρας Σταυρού 15

Ζάκυνθος 14

Αναγέννηση Άρτας 13

Α.Ο.Τρίκαλα 12

Αστέρας Πετριτή 11

?Θεσπρωτός 10

?Καστοριά 10

?Α.Ε.Λευκίμμης 8

?Θύελλα Κατσικά 6

?ΠΟ Φήκης 6

?Εορδαΐκός 6

?Βατανιακός 5

?Μαγνησιακός 1

Η επόμενη 9η αγωνιστική

Αστέρας Πετριτή-Θύελλα Κατσικάς

Μαγνησιακός-Αν. Άρτας

Ζάκυνθος-Κιλελέρ

Καστοριά-Νέα Αρτάκη

Εορδαϊκός-Θεσπρωτός

Πιερικός-Αστ. Σταυρού

Εθν. Κεραμιδίου-ΑΟ Τρίκαλα

Φήκη-Βατανιακός

Λευκίμμη-Σβορώνος

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search