• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Έ «Χ» ασε ευκαιρίες νίκης ο Κρόνος 1 – 1 με Θιναλιακό

November 26, 2023 728

Μετά από τέσσερις σερί ήττες και με τον Καββαδίας Ι. στη θέση του προπονητή, ο Κρόνος αναδείχτηκε ισόπαλος 1 – 1 με τον Θιναλιακό το Σάββατο 25/11 στο γήπεδο Περιβολίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ.

Αυτή ήταν και η πρώτη ισοπαλία για την ομάδα των Αργυράδων.

Ο Κρόνος είχε την υπεροχή σε όλο τον αγώνα και μεγάλες ευκαιρίες για να επιστρέψει στις νίκες. Μπήκε πολύ δυνατά και δημιούργησε στο πρώτο 15λεπτο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά η κεφαλιά του Γκίτση μετά από σέντρα του Κυπτίου. Και πάλι πρωταγωνιστής ο Κυπτίου με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Βρεκάι που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 31΄ο Θιναλιακός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κωστελέτου μετά από εκτέλεση κόρνερ.   Σχετικά γρήγορη η αντίδραση των γηπεδούχων. Στο 41΄ο Βρεκάι έγραψε το 1 – 1 αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Λέσση Λ. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Κυπτίου σε καλή θέση να μην προλαβαίνει να πλασάρει.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Θιναλιακός έφτασε κοντά στο γκολ με τον Αγόρα στο 63΄, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Απείλησε και με σουτ των Χατζηδημητρίου και Αγόρα.

Τριπλή ευκαιρία για τον Κρόνο στο 68΄με τον Βρεκάι από θέση τετ α τετ να ισοφαρίζει τα … δοκάρια με τον ίδιο να έχει τη δυνατότητα να σκοράρει στην επαναφορά, αλλά και με τον Κυπτίου να στέλνει την μπάλα άουτ. Ο Κυπτίου απείλησε και στη συνέχεια με φάουλ, αλλά η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.

Ακόμα και στο 90΄ο Κρόνος είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά μετά από εκτέλεση κόρνερ , αλλά η κεφαλιά του Γκίτση αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον τερματοφύλακα.

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Γκιόκας, Αγιώτατος. Παρατηρητής: Λέσσης

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Καββαδίας Ι.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γκίτσης, Καλούδης, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Λέσσης Γερ., Λέσσης Λ., Ίσσερης Α., Κυπτίου, Βρεκάι. Έπαιξαν και οι: Καποδίστριας, Αρμενιάκος.

ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: (Δένδιας Σ.) Σκάρπος, Γκόγκος, Αρμένης, Πολύζος, Νούτσης, Χατζηδημητρίου, Βλάχος, Αγόρας, Καρδακάρης, Κωστελέτος, Λεπενιώτης Έπαιξαν και οι: Φούκης, Κοντάλιπος Α.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search