• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Κέρκυρα: Με τέσσερα τροχαία ατυχήματα και μία φωτιά σε καμινάδα έφυγε το 2023

January 01, 2024 2005

Με τέσσερα τροχαία ατυχήματα και μία φωτιά σε καμινάδα έφυγε το 2023, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Start Media 

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Τρίκλινο ΙΧ με δίκυκλο συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού της μηχανής και τη διακομιδή του στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με το ΕΚΑΒ.

Στη δεύτερη περίπτωση 25χρονος  μοτοσικλετιστής έξω από το Γενικό Νοσοκομείο έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και εξετραπη της πορείας του και τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11η ώρα χτες το βράδυ όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τρία ΙΧ ενεπλάκησαν στο τροχαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου ενω τα δύο από τα τρία οχήματα διαλύθηκαν από την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για λίγη ώρα ενω χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΛΑΣ με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τελευταίο τροχαίο ατύχημα για το 2023 σημειώθηκε στη περιοχή της Λευκίμμης το βράδυ λίγο πριν την Πρωτοχρονιά όταν ένα ΙΧ όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετραπη της πορείας του και ανατράπηκε. Από το συμβάν δεν τραυματίστηκε ο οδηγός.

Τέλος φωτιά σε καμινάδα σπιτιού ξέσπασε γύρω στις 8η ώρα το βράδυ χτες στην περιοχή Άγιος Προκοπής .Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου επιχείρησε στο συμβάν.

Φωτό από το τροχαίο στο Σολάρι.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search