• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ο Κρόνος 2 – 0 το ντέρμπι με τον ΟΦΑΜ

March 25, 2024 1172

 

Ο Κρόνος το Σάββατο (23/3) φρέναρε τον δεύτερο της βαθμολογίας ΟΦΑΜ πετυχαίνοντας μια σημαντική νίκη με σκορ 2-0.

Στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Βρυώνη που νικήθηκε από τον εξαιρετικό Ανδριώτη. Απείλησαν και με τους Γκερμπεσιώτη και Γραικό, αλλά το αποτέλεσμα του Α΄ημ μπάλα κατέληξε άουτ και το ημίχρονο έληξε 0-0.

Ο Κρόνος ανέβασε την απόδοσή του στο Β΄ ημίχρονο, αν και απειλήθηκε από την κεφαλιά του Καρβούνη στο 62΄. Λίγο αργότερα ο Γραικός Τζ. έδειξε ένα δείγμα του ταλέντου του αξιοποιώντας την πάσα του Λέσση Λ. και με … φωτοβολίδα έγραψε το 1 – 0 στο 69΄. Στο 75΄και πάλι ο Ανδριώτης πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση διατηρώντας το 1 – 0. Ο Κρόνος απείλησε στη συνέχεια με τον Λέσση Γερ. Μέχρι που ήρθε η ώρα του έμπειτου και ικανού Ίσερη Α. στο 88΄να σφραγίσει τη νίκη του Κρόνου διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η προχθεσινή νίκη δεν είναι μόνο γοήτρου αλλά και ιστορική νίκη, όπως αναφέρουν οι φίλαθλοι του Κρόνου, γιατί «βούλωσε κάποια στόματα που όλη την εβδομάδα είχαν κρεμάσει την ομάδα στα «μανταλακια». Ο Κρόνος έπαιξε για τη φανέλα και την ιστορία, όπως και στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Αναγέννηση Περιβολίου που ηττήθηκε με 2 – 1 έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μαργαρίτη.

Διαιτησία: Γιούργας, Γαρδικιώτης, Σταμάτης. Παρατηρητής: ΓελέκαςΟι συνθέσεις των ομάδων:

Κρόνος Αργυράδων (Βλάσσης Κ. ): Ανδριώτης, Σουλάνης, Καλούδης, Γιαννακόπουλος, Μελισσουργός, Λέσσης Λ., Λέσσης Γερ., Γραικός, Ίσερης Α., Βλάσσης. Έπαιξαν και οι: Μίαρης, Καποδίστριας, Αρμενιάκος

ΟΦΑΜ (Καλούδης Ι.): Βενέτης ,Δαφνής , Αρμενιάκος Τ., Πουλημένος , Γραικός Κ, Βασιλάκης, Βρυώνης, Σπίνουλας, Σκολαρίκης,  Γκερμπεσιώτης , Γραικος Α. Έπαιξαν οι: Ρούσσος , Κάρρας ,Καρβούνης ,Πιέρρης

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search