• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Δεν ξέρω, δεν απαντώ – Η ντροπιαστική κι επικίνδυνη θέση Ελλάδας, Κύπρου

November 03, 2023 703

Της Νίνας Γεωργιάδου

Η αποχή ήταν ο φερετζές που επεχείρησε να συγκαλύψει τη θέση “κατά της εκεχειρίας”  στη Μέση Ανατολή.

Το «δεν ξέρω-δεν απαντώ» των 45, μέσα στους οποίους συγκαταλέγονται η Ελλάδα και η Κύπρος, είναι μια σιωπηλή και πουτανίστικη συνοδοιπορία με τα 14 κατά. 

Είναι η βουβή αλλά πολύ εύγλωττη συμπόρευση στο έγκλημα που συντελείται κι έτσι θα μείνει να μας συνοδεύει στην Ιστορία.

• Δηλώνει πως υιοθετούμε τη ναζιστική συλλογική τιμωρία και, σε ιστορική προέκταση, διαγράφουμε το Δίστομο και τα Καλάβρυτα και τις χιλιάδες μαζικές εκτελέσεις και αξιολογούμε τις ανθρώπινες ζωές, στην αναλογία 100 προς 1 και μάλιστα τη μέρα του γιορτασμού του ΟΧΙ.

• Σημαίνει πως για μας, το πρώτο ζητούμενο δεν είναι  η ειρήνη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, της γειτονιάς μέσα στην οποία βρίσκεται και η Ελλάδα και η Κύπρος, αλλά η συμμόρφωση με την υπαγορευμένη θέση από  ΗΠΑ και Ισραήλ και πως τα επιχειρήματα και τα κροκοδείλια «περί αμάχων» είναι για μαζική κατανάλωση. 

• Τορπιλίζει την επιβίωση, όχι μόνο όσων Παλαιστίνιων έχουν επιζήσει στην κατακρεουργημένη Γάζα αλλά και των Ισραηλινών που σέρνονται σ’ ένα γενικευμένο μακελειό από το ναζιστικού τύπου βαθυκράτος του Ισραήλ.

• Φανερώνει  βουβά αλλά πολύ εύγλωττα -και γι αυτό ακόμη πιο ντροπιαστικά- πως συμφωνούμε με τη δήλωση του ακροδεξιού και διεφθαρμένου Νετανιάχου πως οι Παλαιστίνιοι «είναι ζώα» και τις επιδιώξεις του για ολοκληρωτικό σβήσιμο της Παλαιστίνης απ’ το χάρτη. 

• Ακυρώνει κάθε τωρινή και μελλοντική προσφυγή μας για όσα αφορούν την εθνική μας κυριαρχία απέναντι σε όσους την επιβουλεύονται και την πιθανότητα δικαίωσης της διχοτομημένης Κύπρου.

Για τέτοιες πουτανιές η Ιστορία, δυστυχώς για μας,  κρατά δεφτέρι με οφειλόμενα.

Νίνα Γεωργιάδου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search