• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Αξιολόγηση με "ενιαία κείμενα"

December 03, 2023 1334

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Ενιαία Κείμενα για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, υλοποιώντας την απόφαση της Γ.Σ., αλλά και την απόφαση της Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ, αποστέλλει στα σχολεία και στους συναδέλφους τα ενιαία κείμενα της ΟΛΜΕ, ώστε να χρησιμοποιηθούν στην επόμενη φάση της αξιολόγησης της σχολικής μονάδας, η οποία είναι μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, έθεσε στη Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ, την πρόταση για Απεργία – Αποχή -όπως είναι η πάγια θέση του σωματείου- η οποία συγκέντρωσε την πλειοψηφία (γύρω στο 55%), αλλά όχι αυτή που απαιτείται, ώστε να γίνει θέση της Ομοσπονδίας (67%).

Ως εκ τούτου και με βάση της απόφασης της Γ.Σ. της ΕΛΜΕ, προχωράμε με τα ενιαία κείμενα, με τη λογική ο κλάδος να έχει ενιαία στάση απέναντι στην αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, η οποία οδηγεί στην κατηγοριοποίηση σχολείων – μαθητών – εκπαιδευτικών.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους μέλη των ομάδων, καθώς και τους συντονιστές αυτών, να καταθέσουν τα ενιαία κείμενα στην επόμενη φάση της αξιολόγησης, στερώντας από το Υπουργείο τη δυνατότητα, να προχωρήσει, σε διαφορετικές βαθμολογίες ανά σχολείο και άρα στην κατηγοριοποίηση αυτών, ως ένα ελάχιστο μέτωπο αντίστασης, απέναντι στην πολιτική του Υπουργείου Παιδείας.

Διευκρινίζουμε ότι τα κείμενα πρέπει να κατατεθούν ως έχουν και χωρίς να αλλαχτεί τίποτα, προκειμένου να είναι τα ίδια σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Υπενθυμίζουμε επίσης:

Οι Διευθυντές σχολείων, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, ακόμα και ο ΔΔΕ Κέρκυρας, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αλλάξουν ή να επιβάλλουν στις ομάδες ώστε να γραφτεί κάτι συγκεκριμένο στους δείκτες αξιολόγησης.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ!

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search