• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Κάτω τα χέρια από τους δασκάλους των παιδιών μας!

October 03, 2021 566



«Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τις Ενώσεις Γονέων να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις των Εκπαιδευτικών», τονίζει η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής
Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής καλώντας σε στήριξη των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!!!

Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής καταδικάζει το κρεσέντο αυταρχισμού της κυβέρνησης απέναντι στους εκπαιδευτικούς.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ, που ως χτες «έκλειναν το μάτι» στα φασιστοειδή στη Θεσσαλονίκη, διευκολύνοντας επί της ουσίας τη δράση τους, απέδειξαν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Απαγόρευσαν στη χτεσινή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών να προσεγγίσει τη Βουλή και στη συνέχεια επιτέθηκαν κατά των εκπαιδευτικών με χημικά και αύρες.
Η υπουργός παιδείας δεν δίστασε να επιτεθεί στις συνδικαλιστικές ηγεσίες των εκπαιδευτικών που όπως είπε «παραδοσιακά αντιδρούν την αξιολόγηση και ασκούν πιέσεις σε εκπαιδευτικούς, για να μην συμφωνήσουν με αυτή».

Παραδοσιακά και εμείς της απαντάμε:

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα σταθούμε απέναντι σε κάθε προσπάθεια εφαρμογής του νέου σχολείου της αμάθειας, της κατηγοριοποίησης, των επιπλέον ταξικών φραγμών.

Δωρεάν παιδεία, σύγχρονα σχολεία, όχι στους χορηγούς και στην αυτονομία!

Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τις Ενώσεις Γονέων να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις των Εκπαιδευτικών, να αντιπαλέψουν τον νέο αντιδραστικό νόμο και να διεκδικήσουν Παιδεία στο ύψος των σύγχρονων αναγκών των παιδιών μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search