• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Μαθήτρια πέφτει θύμα ξυλοδαρμού – Συμμαθητές της φωνάζουν «ξύλο, ξύλο» τραβώντας ΒΙΝΤΕΟ

November 14, 2021 281

 

Σοκάρει ένα ακόμα περιστατικό ενδοχολικής βίας, αντανάκλαση της βίας που διαχέεται στη σημερινή σκληρή εκμεταλλευτική κοινωνία. Θύμα ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια σχολικού περιπάτου έπεσε μια μαθήτρια γυμνασίου στα νότια προάστια, όταν δέχτηκε επίθεση από συμμαθήτριά της. Η μαθήτρια ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου και όπως ανέφερε: “Μου είπαν ότι θα λάβουν τα μέτρα τους, ότι θα ψάξουν το θέμα και ότι ήταν ένας απλός καβγάς. Η κόρη μου πήρε αποβολή, λέγοντάς της ότι έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο”.

Θύμα ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια σχολικού περιπάτου έπεσε μια μαθήτρια γυμνασίου στα νότια προάστια, όταν δέχτηκε επίθεση από συμμαθήτριά της. Τι λέει η μητέρα της.

Στο φως της δημοσιότητας, βρέθηκε βίντεο όπου φέρεται το κορίτσι να δέχεται επίθεση με χαστούκια από μια συμμαθήτριά της, ενώ οι υπόλοιποι συμμαθητές έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τα κορίτσια και όχι μόνο δεν τα χωρίζουν, αλλά φωνάζουν “ξύλο, ξύλο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι κρατούσαν την μαθήτρια – θύμα του ξυλοδαρμού όταν προσπαθούσε να αντεπιτεθεί, ενώ άλλοι τραβούσαν σε βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα τον ξυλοδαρμό, αναρτώντας τον, μάλιστα, στα social media.

“Η συγκεκριμένη κοπέλα απειλούσε την κόρη μου. Οι απειλές συνεχίζονται, λέγοντάς της “Πώς σου φάνηκε το ξύλο; Θα φας κι άλλο”. Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα βράδια ξυπνάει και φωνάζει, δεν θέλει καθόλου να πάει στο σχολείο”, δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Η ίδια ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου και όπως ανέφερε: “Μου είπαν ότι θα λάβουν τα μέτρα τους, ότι θα ψάξουν το θέμα και ότι ήταν ένας απλός καβγάς. Η κόρη μου πήρε αποβολή, λέγοντάς της ότι έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο”.

Τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν σταλεί και στο Υπουργείο Παιδείας.

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search