• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Καταγγελία διευθύντριας για αντισυναδελφική συμπεριφορά - «είμαι διοίκηση, δεν συζητώ μαζί σας»

February 18, 2022 937



Τη διευθύντρια Γυμνασίου της περιοχής ευθύνης της καταγγέλλει η ΣΤ' ΕΛΜΕ Αθήνας για αντισυναδελφική συμπεριφορά και απαξίωση του σωματείου των εκπαιδευτικών.

Η συγκεκριμένη διευθύντρια, σύμφωνα με την καταγγελία  «με εμμονή καταφέρεται εναντίον συναδέλφου που είναι και εκλεγμένη στο ΔΣ», ενώ σε επίσκεψη αντιπροσωπείας του σωματείου στο σχολείο για να συζητηθεί το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά «είμαι διοίκηση, δεν συζητώ μαζί σας».


Η ανακοίνωση της ΣΤ' ΕΛΜΕ:


Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη, την προσβλητική και αντισυναδελφική συμπεριφορά, προς τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ, της Διευθύντριας του 6ου Γυμνασίου Αθήνας, κυρίας .....

Αρκετό καιρό τώρα η κυρία Διευθύντρια με εμμονή καταφέρεται εναντίον συναδέλφου που είναι και εκλεγμένη στο ΔΣ της ΣΤ` ΕΛΜΕ. Το θέμα τέθηκε στο ΔΣ και ζητήθηκε η αρωγή του σωματείου προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα εντός του σχολείου, να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να σταματήσουν οι εντάσεις.

Πράγματι, την Πέμπτη 10/2/22 μέλη του ΔΣ, σύμφωνα με το καταστατικό, επισκέφθηκαν το σχολείο και ζήτησαν να συνομιλήσουν με τη Διευθύντρια του. Η συμπεριφορά της απέναντι στα τέσσερα μέλη του ΔΣ ήταν απαξιωτική και προσβλητική προς το Σωματείο και το θεσμό που αυτό υπηρετεί. Έχοντας όρθια τα μέλη του ΔΣ στον προθάλαμο του γραφείου της δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει το πρωτοβάθμιο σωματείο «την ΕΛΜΕ». Είπε χαρακτηριστικά «είμαι διοίκηση, δεν συζητώ μαζί σας», προτρέποντας για όποιο θέμα υπάρχει το σωματείο να αποταθεί στη Διοίκηση και ζήτησε να αποχωρίσουν από το σχολείο.


Ουσιαστικά τα μέλη του ΔΣ αυτό ακριβώς έκαναν, απευθύνθηκαν στον πρώτο βαθμό Διοίκησης, δηλαδή στην ίδια.

Αναρωτιόμαστε σε τι οφείλεται αυτή η άρνηση για συζήτηση και η απαξιωτική συμπεριφορά. Είναι φυσιολογικό να απαγορεύει ουσιαστικά την είσοδο στο σχολείο στους εκλεγμένους εκπροσώπους των συναδέλφων;

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν μας είναι άγνωστη από τη μεριά της και έχει υπερβεί τα εσκαμμένα.

Αν και η ίδια είναι μέλος της ΕΛΜΕ και συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες του σωματείου, μίλησε με απαξιωτικούς όρους για την ΕΛΜΕ και την ΟΛΜΕ κατ` επέκταση.

Την καλούμε να αναλογιστεί τη στάση της, να καλέσει την ΕΛΜΕ και να ζητήσει συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της.

Επίσης, να αναλογιστεί το ρόλο και την ευθύνη που έχει απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search