• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

"Θαύμα" του ΥΠΑΙΘ: Τμήμα Ένταξης στο Γυμνάσιο Αιαντείου Σαλαμίνας χωρίς καθηγητές!

March 01, 2022 706


Ικανό το ΥΠΑΙΘ για ... θαύματα. Γιατί τι άλλο παρά για "θαύμα" αλλά ελληνικά πρόκειται να ... λειτουργεί τμήμα ένταξης στο Γυμνάσιο Αιαντείου Σαλαμίνας χωρίς καθηγητές!
Ο αριθμός των μαθητών που παρακολουθούν τα μαθήματα στο τμήμα ένταξης του σχολείου ανέρχεται σήμερα στους 20 μαθητές/τριες ενώ 4 ακόμα μαθητές/τριες υποστηρίζονται από εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας καταγγέλλει την υπολειτουργία του Τμήματος που απορρέει από την έλλειψη καθηγητών και επισημαίνει ην ανάγκη να στηριχθούν οι μαθητές στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τονίζοντας  πως για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών απαιτείται η στελέχωση του Τμήματος Ένταξης με ένα μαθηματικό ΠΕ03 ΕΑΕ, πλήρους ωραρίου, ένα φυσικό ΠΕ04 ΕΑΕ, πλήρους ωραρίου και έναν ψυχολόγο
Συγκεκριμένα ο αριθμός των μαθητών που παρακολουθούν τα μαθήματα στο τμήμα ένταξης του σχολείου ανέρχεται σήμερα στους 20 μαθητές/τριες ενώ 4 ακόμα μαθητές/τριες υποστηρίζονται από εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης.

Σύμφωνα μάλιστα με έτερη επιστολή του Γυμνασίου Αιαντείου προς τη ΔΙΔΕ Πειραιά, όπως αυτή γνωστοποιήθηκε από τη διεύθυνση του Γυμνασίου Αιαντείου, οι μαθητές αυτοί αντιμετωπίζουν διαφοροποιημένες ανάγκες και ειδικότερα συνθέτες γνωστικές, κοινωνικές και συναισθηματικές δυσκολίες, ενώ παράλληλα συστήνεται και η ψυχολογική υποστήριξη τους από ψυχολόγο.

Σήμερα το τμήμα ένταξης υπολειτουργεί καθώς είναι στελεχωμένο με μία καθηγήτρια ειδικότητας ΠΕ02 ΕΑΕ φιλόλογο και μία καθηγήτρια ΠΕ03 ΕΑΕ μαθηματικό, η οποία όμως απουσιάζει με αναρρωτική άδεια μεγάλης διάρκειας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search