• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

ΜΑΤ στο ΑΠΘ και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ - ΒΙΝΤΕΟ

April 18, 2022 375

 

Τα συνθήματα στο ΑΠΘ συνεχίζoνται ενώ οι καθηγητές, περιμένουν να έρθει ο επικεφαλής να τους ενημερώσει γιατί τα ΜΑΤ παραμένουν στο πανεπιστήμιο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη που βρίσκεται στο σημείο.

 
 

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Νωρίτερα, δυνάμεις των ΜΑΤ βρέθηκαν εντός του ΑΠΘ και απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών από τα σκαλιά μπροστά από τη ΣΘΕ προς την πλατεία Χημείου τα συγκεντρωμένα άτομα, σύμφωνα με το voria.gr. Οι φοιτητές φώναζαν συνθήματα κατά της εισόδου της αστυνομίας στον πανεπιστημιακό χώρο και υπέρ της κατάληψης στο «Στέκι στο Βιολογικό».

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες δημιουργίας βιβλιοθήκης στον χώρο που στεγαζόταν η κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό» εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετά την έναρξη των σημερινών εργασιών, ομάδα φοιτητών που αντιτίθενται στη μετατροπή του κτηρίου της πρώην κατάληψης συγκεντρώθηκαν στο ΑΠΘ αντιδρώντας στις εργασίες.

Νωρίτερα, δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν από το πρωί στο σημείο για την έναρξη των εργασιών εισήλθαν εντός του κάμπους και απέκλεισαν την πρόσβαση στο σημείο, περιορίζοντας τους συγκεντρωμένους μπροστά από τη Σχολή Θετικών Επιστημών.

Η κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό» εκκενώθηκε μετά από 34 χρόνια στις 31 Δεκεμβρίου 2021 από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search