• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Πολλά ΜΜΕ στοχοποιούν εκπαιδευτικούς και καταστρέφουν ζωές εκμεταλλευόμενοι τη συνολική επίθεση του Υπουργείου Παιδείας

June 06, 2022 433
Πολλά ΜΜΕ δικάζουν και καταδικάζουν εκπαιδευτικούς, χωρίς να έχει διερευνηθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες από εκείνους που είναι αρμόδιοι να το κάνουν καταγγέλλει το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Πιερίας 

Χωρίς να έχει διερευνηθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες από εκείνους που είναι αρμόδιοι να το κάνουν, τα μέσα δικάζουν και καταδικάζουν, στοχοποιούν ανθρώπους και καταστρέφουν ζωές εκμεταλλευόμενοι τη συνολική επίθεση του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης, η οποία έχει επιδοθεί σε μια ανελέητη προσπάθεια απαξίωσης του  Δημόσιου σχολείου και των λειτουργών του.

Η Ανακοίνωση

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Πιερίας: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

 

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Πιερίας εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τον τρόπο που κάποια μέσα ενημέρωσης -ακόμη και κάποια τοπικά μέσα- αντιμετωπίζουν τις όποιες καταγγελίες γονέων απέναντι στους/στις δασκάλους/ες των παιδιών τους.

Χωρίς να έχει διερευνηθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες από εκείνους που είναι αρμόδιοι να το κάνουν, τα μέσα δικάζουν και καταδικάζουν, στοχοποιούν ανθρώπους και καταστρέφουν ζωές εκμεταλλευόμενοι τη συνολική επίθεση του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης, η οποία έχει επιδοθεί σε μια ανελέητη προσπάθεια απαξίωσης του  Δημόσιου σχολείου και των λειτουργών του.

 

Το τεκμήριο της αθωότητας, δείγμα του ανθρώπινου πολιτισμού, καταπατείται συνεχώς και ο καθένας και η καθεμιά από εμάς μπορεί να χρειαστεί να αποδείξει πως δεν "είναι ελέφαντας".

 

Τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΕ Πιερίας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στη συνάδελφο που δέχεται αυτήν την επίθεση και περιμένουμε τους αρμόδιους να κινηθούν γρήγορα για να αποδοθεί δικαιοσύνη το συντομότερο.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Πιερίας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search