• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

«Δεν δέχομαι επ’ ουδενί να γίνω ο νεοδιόριστος λαγός του κατάπτυστου νομοσχεδίου της κ. Κεραμέως»

February 14, 2023 308
 

Χτες το απογευματάκι μου ήρθε το κάτωθι “ραβασάκι” από τον ντόπιο εκπρόσωπο της Υπουργού μας:

Έχετε επιλεγεί ως υποψήφιος/α αξιολογούμενος/η, επειδή έχει παρέλθει η διετία από την ημέρα διορισμού σας (ή πρόκειται να συμπληρωθεί σε μερικούς μήνες) και όπως σας είχαμε ενημερώσει σε απάντηση σχετικών αιτημάτων σας η μονιμοποίηση σας θα λάβει χώρα αμέσως μετά από την προβλεπόμενη και επικείμενη αξιολόγησή σας.
Εάν αυτό το διάστημα βρίσκεστε σε άδεια ενημερωθείτε απλά για την διαδικασία και με την επιστροφή σας στα διδακτικά σας καθήκοντα επικοινωνήστε με τον/την διευθυντή/ντρια σας και την/τον σύμβουλό ειδικότητας σας για το σχετικό προγραμματισμό της αξιολόγησής σας ώστε να ολοκληρωθεί η μονιμοποίηση σας με τη συμπλήρωση του απαιτούμενη χρόνου δόκιμης υπηρεσίας σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ 13 /Α΄/ 29-01- 2019), την παρ. 7 του άρθρου 66 & την παρ. 3 του άρθρου 78 του ν. 4823/2021 (ΦΕΚ 136/Α΄/3-8-2021).

 


Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης Ρεθύμνου
Δρ. Μανούσος Ν. Μαραγκάκης
Διοικητικής Επιστήμης

Λοιπόν, για να τελειώνουμε ευθύς εξαρχής Δρ. Μαραγκάκη,
σας δηλώνω ότι:
α) δεν πρόκειται να συμπληρώσω κανένα πορτοφόλιο στην πλατφόρμα που μόλις άνοιξε,
β) δεν πρόκειται να κανονίσω οποιοδήποτε ραντεβού με καμία σύμβουλο της ειδικότητάς μου διότι τέτοιου είδους “ραντεβού” τα θεωρώ άκρως επικίνδυνα για τη δημόσια παιδεία, για το σχολείο που εργάζομαι, για τις μαθήτριες και τους μαθητές μου, για τους/τις συναδέλφους μου, για τα παιδιά μου αλλά προπάντων, για τη ψυχική μου υγεία,
γ) δεν δέχομαι επ’ ουδενί να γίνω ο νεοδιόριστος λαγός του κατάπτυστου νομοσχεδίου της κ. Κεραμέως, που αφορά την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και να συμμετάσχω μέσω του εκβιασμού και της απειλής για τον διορισμό μου σε όλο αυτό το προεκλογικό φιάσκο. Μη σώσω και διοριστώ. Και αναπληρωτής καλά ήμουν.
δ) θα ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΩ κατά οποιουδήποτε ατόμου σταθεί εμπόδιο στην εργασιακή μου σταδιοδρομία, στην οικογενειακή μου ισορροπία και κατ’ επέκταση, στη εσωτερική μου ηρεμία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζουμε με “εξάσφαιρα” σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.
ε) Τέλος, έχω σκοπό να χάσω πολλές εργατοώρες και πολλά χρήματα από τις απεργίες και τις στάσεις εργασίας που, από εδώ και στο εξής, θα κάνω. Θα συμμετάσχω σε όλες τις κινητοποιήσεις του κλάδου μου και θα μας ακούτε από το πρωί ως το βράδυ μέχρι να μας υποσχεθείτε ότι το σχέδιο που βγάλατε από το συρτάρι σας, θα το ξαναβάλετε. Επίσης, θα παλέψω με όλη μου τη δύναμη να μεταπείσω και την/τον τελευταία/ο συνάδελφό μου που φοβάται ότι αν δεν συμμετάσχει σε αυτό το έκτρωμα, θα απολυθεί/θα μείνει μακριά από το σπίτι/θα μειωθούν οι απολαβές/κλπ. κλπ. κλπ. προκειμένου να αντιληφθεί το μέγεθος της αθλιότητας που έρχεται.

ΥΓ. Όπως καταλαβαίνετε Δρ. θα μας βλέπετε και θα μας ακούτε πολύ συχνά από εδώ και στο εξής.
Καλό σας ξημέρωμα!

Κώστας Κοντάκος
Νεοδιόριστος,
Μαθηματικός Πειραματικού Γυμνασίου Ρεθύμνου,
Απόφοιτος Μηχανικός Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής,
Τελειόφοιτος ΜΔΕ τμήματος Κοινωνιολογίας,
Πολύτεκνος,
Κλαρινοπαίχτης

για την αντιγραφή: ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search