• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αποτράπηκε ο πλειστηριασμός - να συγκροτηθεί ο αγώνας!

February 22, 2023 185

Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής ( ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ | ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ) ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Φλεβάρης 2023

Αποτράπηκε ο πλειστηριασμός - να συγκροτηθεί ο αγώνας!

Όλες οι συναγωνίστριες και όλοι οι συναγωνιστές της Ενότητας Αντίστασης Ανατροπής εκφράζουμε τη μεγάλη χαρά μας που αποτράπηκε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του συναδέλφου Ν.Κ. που εργάζεται σε σχολείο της Δραπετσώνας.

Ευχόμαστε από καρδιάς ο συνάδελφός μας και η οικογένειά του να μην ταλαιπωρηθούν άλλο και να τελειώσουν οριστικά οι δυσκολίες με το σπίτι τους.

Ως Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής έχουμε σαφές ότι θα πληθύνουν τα φαινόμενα που τα σπίτια του λαού (και πολλών συναδέλφων μας) θα γίνονται στόχοι των αρπακτικών του κεφαλαίου. Θυμίζουμε ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία λύνει τα χέρια στο κεφάλαιο, αφορά 700.000 δανειολήπτες!

Με δεδομένο ότι, πια, όλο το σκηνικό έχει στηθεί (από ΟΛΕΣ τις προηγούμενες κυβερνήσεις), ώστε να είναι έμπρακτα δύσκολο το μπλοκάρισμα των πλειστηριασμών (οι οποίοι «τρέχουν» σε servers και όχι σε «ζωντανή» διαδικασία - ενώ η οποιαδήποτε παρενόχληση έχει χαρακτηριστεί ιδιώνυμο αδίκημα!), γίνεται φανερό το καθήκον συνολικής συγκρότησης και οργάνωσης του λαού και των εργαζομένων, ώστε να υπερασπιστούμε τα στοιχειώδη μας δικαιώματα - ένα από τα οποία είναι αυτό της στέγης.

Η λύση μπορεί να έρθει μόνο από την ανάπτυξη των λαϊκών αγώνων ενάντια στην πολιτική που μας εξαθλιώνει και μας καταδικάζει στη φτώχεια και την ανέχεια.

Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά να αντισταθούμε στους πλειστηριασμούς που θα πληθύνουν το επόμενο διάστημα. Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο που δέχεται τέτοια επίθεση να ενημερώνει το σωματείο και να παλέψουμε μαζί για το μπλοκάρισμα των πλειστηριασμών! Κανείς/καμιά  μόνος/μόνη, αλληλεγγύη απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης, συστήματος και κεφαλαίου.

 ΥΓ1: Σεβόμενοι την ευαισθησία του ζητήματος, δεν θα αναφερθούμε σε αυτή τη φάση, στην παντελώς ανακριβή δημοσιογραφική και πολιτική κάλυψη του ζητήματος από διάφορες πλευρές, μια κάλυψη που δείχνει ότι για κάποιους τα λαϊκά προβλήματα, είναι μια ακόμα ευκαιρία ψηφοθηρίας.

ΥΓ2: Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το… κτιριάκι της εταιρίας που οργανώνει τους πλειστηριασμούς για να χάσουν οι άνθρωποι τα σπίτια τους!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search