• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Μια χούφτα εκπαιδευτικών έσωσε από τον πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία του εκπαιδευτικού ΝΚ

February 22, 2023 463

Όλες -οι την Τετάρτη 22/2 10.00 πμ στον Πειραιά (Σωτήρος Διός 13 - 15 -Να μην πλειστηριαστεί το σπίτι του εκπαιδευτικού Ν.Κ.

Το κάλεσμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ σε κινητοποίηση για να μην πλειστηριαστεί το σπίτι του συναδέλφου Ν.Κ.την Τετάρτη 22/2 βρήκε ανταπόκριση και είχε ως αποτέλεσμα το μπλοκάρισμα του πλειστηριασμού με την παρέμβαση της ΕΛΜΕ Πειραιά, εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου και άλλων Σωματείων στη «do value», εταιρεία διαχείρισης δανείων. Το σπίτι είναι στην Καλλιθέα.

Η παρέμβαση είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί η εταιρεία διακανονισμό με τον ιδιοκτήτη.

Η θηλιά των πλειστηριασμών είναι πάνω από το κεφάλι χιλιάδων εργαζόμενων. Ήδη είναι αναρτημένοι σχεδόν 170.000 πλειστηριασμοί. Οι δανειολήπτες δεν θα έχουν καμιά προστασία απέναντι στα αδηφάγα αρπακτικά του κεφαλαίου, που, με την προστασία και τη συνδρομή του κράτους, θα τους πετάνε κυριολεκτικά στο δρόμο.

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ξιφουλκούν κατά της κυβέρνησης ζητώντας προστασία της πρώτης κατοικίας, με τον Τσίπρα να υπόσχεται άμεση νομοθετική ρύθμιση μόλις έρθει στην εξουσία. Κι όμως, όχι μόνο η τωρινή κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και όλες οι προηγούμενες έστρωσαν τον δρόμο και θωράκισαν τις τράπεζες και τους χρηματοπιστωτικούς ομίλους με κάθε τρόπο, ώστε να υλοποιήσουν μια εξαιρετικά βίαιη μεταφορά πλούτου από τον λαό προς το κεφάλαιο.

Οι νόμοι του 2003 και του 2015, ο πρόσφατος Πτωχευτικός νόμος, ο μηχανισμός εξωδικαστικής ρύθμισης, που στην ουσία δεν λειτούργησε, έχουν δημιουργήσει ένα νομοθετικό πλέγμα που εξασφαλίζει άφθονα και αφορολόγητα κέρδη στα funds και αφήνει τον λαό έρμαιο στις ορέξεις τους, σπέρνοντας τη φτώχεια και την εξαθλίωση στις τάξεις του.

Η λύση για τον λαό δεν θα έρθει από αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα, που τώρα παριστάνουν πως είναι στο πλευρό του με σκοπό να υφαρπάξουν την ψήφο του στις εκλογές που πλησιάζουν.

Η λύση για τον λαό μπορεί να έρθει μόνο από την ανάπτυξη των αγώνων του ενάντια στην πολιτική που τον εξαθλιώνει και τον καταδικάζει στη φτώχεια και την ανέχεια.

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search