• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Καρνάβαλος η γραφειοκρατία της ΟΛΜΕ – Ούτε καν συνεδριάζει

February 27, 2023 381

 

Την ώρα που η επίθeση κυβέρνησης και ΥΠΑΙΘ εντείνεται η γραφειοκρατία της ΟΛΜΕ μασκαρεύεται και παριστάνει τον Καρνάβαλο αρνούμενη ακόμα και τα στοιχειώδη, όπως η συνεδρίαση του ΔΣ. Η συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ την Πέμπτη 23/2 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας.  Προσήλθαν μόλις 3 – 4 μέλη! Η δικαιολογία ήταν ότι έλειπαν 4 μέλη σε περιοδεία, ενώ ένα απουσίαζε για λόγους υγείας. Ένα ΔΣ που σέβεται την λειτουργία του, θα μπορούσε να κανονίσει ώστε οι περιοδείες να μην συμπέσουν με την ημέρα της συνεδρίασης! Από την Πέμπτη μέχρι σήμερα παρόλο που ζητήθηκε από τις Αγ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ να γίνει συνεδρίαση το συντομότερο δυνατό, καθώς υπάρχουν πολύ σοβαρά ζητήματα που τρέχουν, δεν έγινε.  Και ενώ η βάση αναμένει να καθοριστούν τα επόμενα βήματα της Ομοσπονδίας, καθώς ο προβληματικός, καθυστερημένος μη-σχεδιασμός της ομοσπονδίας δεν κλιμακώνει τον αγώνα, δεν τον οργανώνει καν.

Είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει συζητηθεί ακόμα και η εισήγηση για την ΓΣ προέδρων 11/3. Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί ότι μετά τη μεγαλειώδη απεργία της 15ης Φλεβάρη αντί να αποφασιστεί ένα πρόγραμμα δράσης κλιμα΄κωσης ενός πολύμορφου απεργιακού αγώνα η γραφειοκρατία της ΟΛΜΕ πεταέι την μπάλα στην εξέδρα.

Ακόμα δε έχει συγκεκριμενοποιήσει τη θέση της για την επιμόρφωση. Τι καλεί τους νεοδιόριστους να κάνουν; Να απέχουν; Η ανακοίνωση κατονομάζει την μη υποχρεωτικότητα, χωρίς να τους καλεί να μην παρακολουθήσουν.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος και οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού βγαίνουν στα ΜΜΕ και τοποθετούνται με θέσεις που υποσκάπτουν ακόμα και τις αποφάσεις της ΓΣ προέδρων

Μπροστά στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς οι εκπαιδευτικοί χρειάζεται να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, να πάρουν τον αγώνα στα χέρια τους με απεργιακές επιτροπές αξιοποιώντας κάθε διαδικασία και μέσο για την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση και την πολιτική αποδόμησης της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης. Οι αγώνες που απαιτούνται θα γίνουν. Θα γίνουν γιατί είναι αναγκαίοι. Θα γίνουν γιατί είναι μονόδρομος. 

Γιώργος Κ. Καββαδίας - drepani.gr (argyrades.gr)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search