• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αξιολόγηση: «Κοπρόσκυλα», «κοπρίτες» και «αγράμματοι, εθνομηδενιστές και σκοταδιστές», «τους χρειάζεται αξιολόγηση και πέταμα».

April 02, 2023 658

Η Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων  (ΠΕΦ)

Με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απαράδεχτη συμπεριφορά της Συμβούλου Φιλολόγων Νομού Έβρου, η οποία σε μια από τις πρώτες δημόσιες τοποθετήσεις της, εκφράζοντας την άποψή της για τους εκπαιδευτικούς με τους οποίους πρόκειται (;) να συνεργαστεί, χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς όπως «κοπρόσκυλα», «κοπρίτες» και «αγράμματοι, εθνομηδενιστές και σκοταδιστές», «τους χρειάζεται αξιολόγηση και πέταμα.

συμβουλος εκπαιδευσης φιλολογων εβρου

Η ανήκουστη και ανάρμοστη για εκπαιδευτικούς, και μάλιστα για εκπαιδευτικά στελέχη, φρασεολόγια της, δεν εκφράζει μόνον εμπάθεια και υποτίμηση, αλλά, ταυτόχρονα, προσβάλλει το λειτούργημα το εκπαιδευτικού, το οποίο υποτίθεται ότι υπηρετεί και η ίδια. Οι απόψεις της για τον κλάδο των εκπαιδευτικών αποκαλύπτουν τις προθέσεις της για τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να ασκήσει τα καθήκοντα της.  Καθώς το υπουργείο επιδιώκει την εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης, το ενδεχόμενο να αξιολογηθούν οι συνάδελφοι  σε κλίμα εκφοβισμού και με κριτήριο τις επικίνδυνες στερεοτυπικές απόψεις της Συμβούλου Φιλολόγων Έβρου, είναι εφιαλτικό.

Περιμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας να αξιολογήσει τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης Συμβούλου, συμπεριφορά η οποία ξεπερνάει τα όρια του απλού υπηρεσιακού παραπτώματος, και να προβεί στις προσήκουσες ενέργειες.  Ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν οι υπεύθυνοι το ζήτημα, θα είναι μια σαφής ένδειξη για το πώς αντιλαμβάνονται την αξιολόγηση.

Ως εκ τούτου, το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων συντάσσεται με τους συναδέλφους  της Β΄ΕΛΜΕ Έβρου και υποστηρίζει τα αιτήματά τους για την άμεση έκπτωση της εν λόγω Συμβούλου από το αξίωμά της και τη διαγραφή της από τον προσωρινό ενιαίο αξιολογικό πίνακα υποψηφίων Διευθυντών σχολικών μονάδων.

Από την ΠΕΦ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search