• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Οι κολαούζοι του υπουργείου επιμένουν να επιβάλουν την αξιολόγηση. Δε θα τους περάσει!

April 25, 2023 309

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Οι κολαούζοι του υπουργείου επιμένουν να επιβάλουν την αξιολόγηση. Δε θα τους περάσει!

Μπλοκάρουμε τον αξιολογητή Τρίτη 25/4, στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά.

Κηρύσσουμε στάσεις εργασίες (μονόωρες, δίωρες, τρίωρες από 11πμ – 2μμ)

Δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε Α’ βάθμια και Β’ βάθμια, νεοδιόριστες/οι, μόνιμες/οι, αναπληρωτ(ρι)ες σε όλη την Ελλάδα έχουν υπογράψει Απεργία Αποχή από την αξιολόγηση. Εκατοντάδες μπλόκα σταμάτησαν τους “συμβούλους”-αξιολογητές να εισβάλουν στις σχολικές μονάδες για την επιβολή του σχεδίου άρσης της μονιμότητας και γενικότερα άλωσης των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών και της διάλυσης του δημόσιου σχολείου. Περιοχές ολόκληρες σε όλη τη χώρα οι συνάδελφοι/ισσες, οι ΕΛΜΕ κατάφεραν να μην έχει πατήσει αξιολογητής/τρια το πόδι του/της ούτε σε ένα σχολείο, να μην έχει αξιολογηθεί ούτε ένας/μία νεοδιόριστος/η! Με την κυβέρνηση, εμμένοντας στην καταστροφική της πολιτική, μέσα στο Πάσχα και ένα μήνα πριν τις εκλογές, να αναθέτει και στους τελευταίους αξιολογητές, στην Αττική, τη Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Πελοπόννησο να προχωρήσουν όπως και να είναι τις διαδικασίες της αξιολόγησης, τα σωματεία σε αυτές τις περιοχές ετοιμάζονται για την αναμέτρηση.

Στη δική μας ΕΛΜΕ όλο το προηγούμενο διάστημα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να σταματήσουμε τους αξιολογητές υλοποιώντας τις συλλογικές μας αποφάσεις. Όσο κι αν προσπάθησαν με εν κρυπτώ αξιολογήσεις, με τρομοκράτηση των συναδέλφων, με δειγματικές διδασκαλίες χωρίς μαθητές, με παραπλάνηση των συλλόγων διδασκόντων, ο κλάδος αντιστέκεται, η αξιολόγηση δεν περπατά σύμφωνα με το σχεδιασμό τους. Όσο κι αν η Κεραμέως επικαλείται ότι η αξιολόγηση θα βελτιώσει το δημόσιο σχολείο, η απροκάλυπτη ενίσχυση της ιδιωτικοποίησης της εκπαίδευσης από τη μια και η προκλητική ευνοιοκρατία των δικών τους παιδιών από την άλλη (π.χ. κρίσεις Διευθυντών) αποκαλύπτουν το μέγεθος της εξαπάτησης.

Συνάδελφοι, να μην αποδεχθούμε τη μετατροπή μας σε αριθμούς, σε υπάκουους, άβουλους υπαλλήλους. Δε θα γίνουμε αναλώσιμοι και αποδιοπομπαίοι τράγοι της πολιτικής τους. Να μην συνηθίσουμε στην υποκρισία, τον ατομικισμό και το φόβο, ξέροντας πως ό,τι κερδήθηκε για εμάς τους εργαζόμενους κερδήθηκε χάρη σε συλλογικούς αγώνες. Υπογράφουμε όλοι την απεργία αποχή και σταματάμε όλες τις διαδικασίες της αξιολόγησης! Όλοι μαζί θα τους σταματάμε παντού και θα νικήσουμε!

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς Τρίτη 25/4, στις 11 π.μ. στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά για να μην μπει αξιολογητής των Μηχανολόγων στο σχολείο. Αξιοποιούμε τις στάσεις εργασίας μονόωρη, δίωρη, τρίωρη, που έχουν κηρύξει η ΟΛΜΕ και η ΕΛΜΕ για να συμμετέχουμε.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                  Η Γραμματέας

Χρήστος Ζαγανίδης       Σοφία Στεφανίδου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search