• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Νέα δικαστική προσφυγή του Χ. Βαϊτσίδη κατά της ΕΛΜΕ, του προέδρου και των μαρτύρων της ΕΛΜΕ, μετά πέντε προηγούμενες προσφυγές του!

May 01, 2023 358

Νέα δικαστική προσφυγή  κατά της Ε΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, του προέδρου και των μαρτύρων της ΕΛΜΕ, κατέθεσε ο Χ. Βαϊτσίδης μετά πέντε προηγούμενες προσφυγές του!=

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΜΕ, με τη νέα μήνυση «σκοπό έχει να ενισχύσει την πέμπτη δικαστική προσφυγή που έχει κάνει κατά της ΕΛΜΕ για να αλλάξει την ισχυρή απόφαση της ΓΣ στις 4/5/2022 που τον διέγραψε από μέλος της ΕΛΜΕ. Για τους ίδιους λόγους στρέφεται και κατά των μαρτύρων της ΕΛΜΕ παρόλο που γνωρίζει ότι οι συνάδελφοι δεν τρομοκρατούνται γιατί κατέθεσαν τις ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΜΕ για τη διαγραφή του Χ.Β., την απόφαση της Γ.Σ. και τα γεγονότα που οι ίδιοι βίωσαν αφού ήταν παρόντες στη Γ.Σ. και στην ψηφοφορία διαγραφής του που ακολούθησε. Επιδιώκει να αποδυναμώσει τα όσα καταθέτουν ώστε να παρουσιάσει ότι η διαγραφή του δεν έγινε για τις αντικαταστατικές του ενέργειες και την απρεπή του συμπεριφορά, αλλά για ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους.»

 

Αναλυτικά η  ανακοίνωση της ΕΛΜΕ

Νέα δικαστική προσφυγή του Χ. Βαϊτσίδη κατά της ΕΛΜΕ, του προέδρου και των μαρτύρων της ΕΛΜΕ, μετά πέντε προηγούμενες προσφυγές του κατά της ΕΛΜΕ

Την Παρασκευή 24/3/2023 μέλη της ΕΛΜΕ ειδοποιηθήκαμε να προσέλθουμε στο Δικαστικό Μέγαρο σε «κλήση υπόπτου σε προκαταρτική εξέταση». Διαπιστώσαμε ότι μας έχει μηνύσει ο Χ. Βαϊτσίδης ο οποίος έχει αναδειχτεί σε μόνιμο κατήγορο της ΕΛΜΕ και συνεχίζει να σέρνει την ΕΛΜΕ, μέλη του Δ.Σ. και συναδέλφους στα δικαστήρια. Μετά τις πέντε δίκες του κατά της ΕΛΜΕ για να ακυρώσει την απόφαση της Γ.Σ. που τον διέγραψε για την αυταρχική και απρεπή συμπεριφορά του απέναντι στις εργαζόμενες του Δικτύου Άλφα και για σοβαρές παραβιάσεις του καταστατικού, μηνύει τώρα τους μάρτυρες που υπερασπίστηκαν τις αποφάσεις της ΕΛΜΕ για τη διαγραφή του, τις οποίες και με ένορκες καταθέσεις τους τις επιβεβαίωσαν.

Ο Χ.Β. μήνυσε τους μάρτυρες της ΕΛΜΕ για συκοφαντική δυσφήμιση και τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ, Χρήστο Ζαγανίδη για ηθικό αυτουργό και οργανωτή για τη δήθεν συκοφάντησή του. Η περίοδος που επιτίθεται με νέα μήνυσή του κατά της ΕΛΜΕ, μελών του Δ.Σ. και συναδέλφους, δεν είναι τυχαία, στις 2/6/2023 εκδικάζεται η πέμπτη μήνυση που έχει καταθέσει ο ίδιος κι η ομάδα των 24, κυρίως μελών της ΔΑΚΕ, για να ακυρώσει την απόφαση της διαγραφής του από μέλος της ΕΛΜΕ.

Με τη νέα μήνυση κατά της ΕΛΜΕ σκοπό έχει να ενισχύσει την πέμπτη δικαστική προσφυγή που έχει κάνει κατά της ΕΛΜΕ για να αλλάξει την ισχυρή απόφαση της ΓΣ στις 4/5/2022 που τον διέγραψε από μέλος της ΕΛΜΕ. Για τους ίδιους λόγους στρέφεται και κατά των μαρτύρων της ΕΛΜΕ παρόλο που γνωρίζει ότι οι συνάδελφοι δεν τρομοκρατούνται γιατί κατέθεσαν τις ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΜΕ για τη διαγραφή του Χ.Β., την απόφαση της Γ.Σ. και τα γεγονότα που οι ίδιοι βίωσαν αφού ήταν παρόντες στη Γ.Σ. και στην ψηφοφορία διαγραφής του που ακολούθησε. Επιδιώκει να αποδυναμώσει τα όσα καταθέτουν ώστε να παρουσιάσει ότι η διαγραφή του δεν έγινε για τις αντικαταστατικές του ενέργειες και την απρεπή του συμπεριφορά, αλλά για ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους.

Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια του ΧΒ να μηνύσει τους μάρτυρες της ΕΛΜΕ και να σύρει για έκτη φορά την ΕΛΜΕ στα δικαστήρια με νέο μπαράζ ανυπόστατων ισχυρισμών, υποδηλώνει τον αντιδραστικό του κατήφορο στην προσπάθειά του να ακυρώσει πάση θυσία τη διαγραφή του. Με τη στάση του αναδεικνύεται στον πιο γνήσιο εκφραστή του αντεργατικού νόμου Χατζηδάκη, ο οποίος περιορίζει την ελεύθερη δράση των σωματείων και του συνδικαλιστικού κινήματος. Φτάνει στο σημείο να αμφισβητεί στην ΕΛΜΕ το αυτονόητο, το δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση, να ενημερώνει τα μέλη της για τις αποφάσεις του ΔΣ και των ΓΣ. Καταθέτει στα δικαστήρια όλες τις ομόφωνες ανακοινώσεις του ΔΣ της ΕΛΜΕ τις σχετικές με τη διαγραφή του, τις οποίες παρουσιάζει ότι είναι αποτέλεσμα εμπάθειας για το πρόσωπό του και προσπάθεια αμαύρωσης του ονόματός του. Οι ομόφωνες αποφάσεις του ΔΣ είναι αποτέλεσμα της αντικαταστατικής και απρεπούς συμπεριφοράς του που επιβεβαιώθηκαν με την απόφαση διαγραφής του από τη Γενική Συνέλευση στις 4/5/2022 που είναι το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο της ΕΛΜΕ, με μαζική συμμετοχή συναδέλφων. Αλήθεια, πρέπει να παίρνουμε την άδειά του για να ενημερώνουμε για τις αποφάσεις του σωματείου;

Για τον διαγραμμένο Χ.Β. και την παράταξή του, δεν ισχύουν αρχές και αξίες που καθορίζουν τη δράση των σωματείων, ούτε το κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και των αποφάσεων των σωματείων. Ανοιχτά στρέφεται κατά όλων των εκπαιδευτικών και μελών της ΕΛΜΕ που συμμετέχουν στα συνδικαλιστικά όργανα με βάση το καταστατικό της ΕΛΜΕ που καθορίζει τη δράση του σωματείου, επιδιώκοντας την τρομοκράτησή τους. Καταθέτει στα δικαστήρια όλες τις σχετικές ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ, αντί ο ίδιος και η παράταξή του να τις αντικρούσουν με στοιχεία μέσα στον κλάδο. Δεν είναι τυχαίο ότι παρόλο που η ΕΛΜΕ τον έχει καταγγείλει για σοβαρές παραβιάσεις του καταστατικού δεν έχει καταθέσει εγγράφως κανένα υπόμνημα στην ΕΛΜΕ και στον κλάδο που να αποδεικνύει ότι δεν ισχύουν τα όσα εγγράφως η ΕΛΜΕ τον καταγγέλλει για τη συμπεριφορά του. Αντίθετα, με ευκολία αναδεικνύει διαμεσολαβητή μεταξύ του ίδιου και των ομόφωνων αποφάσεων του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ για τη διαγραφή του που πραγματοποιήθηκε από μαζική ΓΣ γιατί δεν αποδέχεται τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων της ΕΛΜΕ και τον συλλογικό τρόπο με τον οποίο αποφασίζονται.

Σημειώνουμε ορισμένους από τους απολύτως ψευδείς ισχυρισμούς του Χ.Β. με τους οποίους στηρίζει τη νέα μήνυση που έχει κάνει κατά της ΕΛΜΕ και των συναδέλφων που ήταν μάρτυρες της ΕΛΜΕ και με τους οποίους επιδιώκει να ακυρώσει την απόφαση διαγραφής του:

  • Κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ ότι ενορχήστρωσε τη διαγραφή, ενώ η πρόταση διαγραφής του ήταν ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και τεσσάρων παρατάξεων.

  • Κατηγορεί για εμπάθεια τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ τα μέλη του Δ.Σ., ενώ η διαγραφή του ήταν αποτέλεσμα των παραβιάσεων του καταστατικού της ΕΛΜΕ και της απρεπούς συμπεριφοράς του. Ο ίδιος βολεύεται να αποδίδει τα πάντα στον πρόεδρο της ΕΛΜΕ, υποτιμώντας τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

  • Κατηγορεί ότι τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ υποκινώντας τους συναδέλφους δημιούργησαν στη Γενική Συνέλευση έκτροπα και επιθέσεις! Αντιθέτως, οι ίδιοι με πολλή ψυχραιμία αντιμετώπισαν τα έκτροπα κι όλες τις βίαιες επιθέσεις, τους τραυματισμούς μελών του ΔΣ και συναδέλφων που έγιναν από τον Χ.Β. και μέλη της ΔΑΚΕ, για αυτό και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της Γ.Σ.

  • Κατηγορεί τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ και τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ ότι δημιούργησαν επεισόδια στη Γ.Σ. ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είχαν κανέναν λόγο να το κάνουν καθώς θα έδιωχναν τους συναδέλφους και άρα δεν θα υλοποιούνταν η ομόφωνη πρότασή τους για τη διαγραφή του Χ.Β. Ο Χ.Β. καθώς και μέλη της παράταξης της ΔΑΚΕ δημιούργησαν τα επεισόδια και επιτέθηκαν σε μέλη του ΔΣ και συναδέλφους για να μη γίνει η διαγραφή του, γιατί μόνο έτσι η αντικαταστατική και απρεπής του συμπεριφορά δεν θα είχε συνέπειες.

  • Ασυστόλως συνεχίζει να κατηγορεί τις εργαζόμενες του Δικτύου Άλφα ότι τον συκοφαντούν γιατί δήθεν είναι ιδεολογικά προσκείμενες με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ. Αποκρύπτει ότι δημόσια κατέθεσαν δύο ομόφωνες καταγγελίες για την αυταρχική και απαξιωτική στάση του εναντίον τους, καθώς και άλλη μία ομόφωνη καταγγελία, μετά από τη γνώμη νομικού συμβούλου, προς τον ίδιον για την απρεπή συμπεριφορά του σε βάρος τους.

  • Η διαγραφή του Χ.Β. δεν είναι αποτέλεσμα παραβιάσεων του καταστατικού της ΕΛΜΕ από το ΔΣ, όπως παραπλανητικά παρουσιάζει ο Χ.Β., αλλά της απόλυτης τήρησής μέχρι και της τελευταίας λεπτομέρειας των άρθρων που προβλέπονται για τη διαγραφή μέλους της ΕΛΜΕ. Για αυτό άλλωστε και η διαγραφή του Χ.Β. έγινε αποδεκτή από όλα τα συνδικαλιστικά όργανα, δεν συμμετείχε στις εκλογές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα για την ΕΔΟΘ, την ΟΛΜΕ και την ΑΔΕΔΥ και δεν συμμετέχει σε καμία πλέον από τις θέσεις που κατείχε ως μέλος της Ε.Ε. της ΕΔΟΘ και μέλος του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ.

  • Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ δεν μεθόδευσαν τη διαγραφή του Χ.Β. από την ΕΛΜΕ, αλλά ο ίδιος απαξιωτικά αρνήθηκε να πάρει μέρος στις διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό και να συμμετέχει (σε Γ.Σ. στις 13/4/2023 και σε Δ.Σ. στις 19/4/2023) για να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του, όπως με ομόφωνες αποφάσεις καλέστηκε από το Δ.Σ.

  • Δεν ισχύει αυτό που επικαλείται στη νέα μήνυσή του, για να στηρίξει όλα τα περί δήθεν συκοφαντικής δυσφήμισής του, ότι το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ έχουν σκοπό την κατάλυση του συνδικαλιστικού δικαιώματος του Χ.Β. εφόρου της υπόλοιπης εργασιακής του ζωής. Η ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ. προς τη ΓΣ που συζήτησε και πήρε απόφαση για τις αντικαταστατικές ενέργειές του, είναι διαγραφή του για έναν χρόνο.

  • Τη μη συμμετοχή του σε άλλα συνδικαλιστικά όργανα δεν του στέρησε το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, αλλά τα ίδια αυτά όργανα, της ΕΔΟΘ, της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ δεν του επιτρέψανε να είναι μέλος τους και να συμμετέχει στις συνδικαλιστικές τους διαδικασίες, όπως προβλέπεται από τα καταστατικά τους.

  • Ο Χ.Β. δεν έχει κανένα ενδοιασμό, προκειμένου να πετύχει την ακύρωση της απόφασης διαγραφής του, απροκάλυπτα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και τα έκτροπα που έκαναν οι ίδιοι στη ΓΣ για να μην πάρει απόφαση διαγραφής του, τα αποδίδει στα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ. Είναι γνωστό σε όλους που παραβρέθηκαν στη ΓΣ ότι κανένας από τους χαρακτηρισμούς που ισχυρίζεται ότι ειπώθηκαν από τα μέλη του ΔΣ εναντίον του και κατά μελών της ΔΑΚΕ δεν ισχύει. Δεν ειπώθηκε από κανένα μέλος του Δ.Σ. : “σκάστε φασίστες”, “ζώα”, “βουλώστε το, ρε αλήτες” “να ψοφήσετε κοπρόσκυλα”, “μη διαμαρτύρεστε φασίστες”, ότι τα μέλη του ΔΣ υποκινούσαν τρίτα πρόσωπα να εξυβρίζουν με φράσεις “τέλειωνε, ρε φασίστα, να ψηφίσουμε”, “γιατί σταμάτησες, ρε φασίστα”, “δεξιοί μαλάκες”, “αυτά που ξέρετε να τα ξεχάσετε, δεν κάνει κουμάντο εδώ ο Μητσοτάκης, αλλά εγώ”!!!

  • Ο Χ.Β. συνεχίζει να παραβιάζει το καταστατικό και σέρνει την ΕΛΜΕ και τους μάρτυρες της ΕΛΜΕ στα δικαστήρια για δήθεν συκοφαντική του δυσφήμιση και γιατί έχουν σκοπό να τον βλάψουν. Η ΕΛΜΕ κατέγραψε και αυτό υπερασπίστηκαν οι μάρτυρες της ΕΛΜΕ, ότι δεν εργάζεται σε σχολείο παρόλο που έχασε τη συνδικαλιστική του ιδιότητα. Αυτό επιβεβαιώνει η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ (29/9/2022) ότι δεν είναι πλέον μέλος της και έπρεπε, την επομένη κιόλας, να εργάζεται σε σχολείο με πλήρες ωράριο. Δεν εργάστηκε ούτε μία ώρα από τις 29/9/2022 έως τις 23/12/2022, όπως όφειλε ο ίδιος και θα έπρεπε να γίνει με άμεση παρέμβαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

  • Δεν αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση του Χ.Β. η ενημέρωση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και του προέδρου προς τους συναδέλφους και τα ΜΜΕ με τις σχετικές αποφάσεις για τη διαγραφή του, αλλά υποχρέωσή τους. Τα έργα και οι μέρες του Χ.Β. δεν μπορούν να μένουν κρυφά από τους συναδέλφους. Οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν και ενημερώνονται για την αντικαταστατική και απαράδεκτη συμπεριφορά του Χ.Β., για τις συνεχείς μηνύσεις του κατά της ΕΛΜΕ, και τώρα κατά μαρτύρων της ΕΛΜΕ. Η ενημέρωση γίνεται από όλα τα μέλη του Δ.Σ., και όχι μόνο από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ, όπως ο ΧΒ επικαλείται. Γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως με όλες τις ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ για όλα τα θέματα, μέσω μέιλ και με επισκέψεις στα σχολεία των μελών του Δ.Σ.

  • Παρουσιάζει όλες τις ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ σχετικές με τη διαγραφή του ότι σκοπό έχουν δήθεν να αμαυρώσουν το όνομά του και ότι είναι αποτέλεσμα εμπάθειας και ισχυρίζεται ότι «διοχετεύτηκαν» από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ. Τα συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛΜΕ που έχουν την ευθύνη της ενημέρωσης των συναδέλφων έστειλαν τις ανακοινώσεις στα σχολεία. Είναι ομόφωνες αποφάσεις και όχι αποτέλεσμα εμπάθειας.

Αναφέρουμε ορισμένες από τις ανακοινώσεις τις ΕΛΜΕ που ο Χ.Β. τις κατέθεσε στη μήνυσή του και παρουσιάζονται ότι έχουν σκοπό να τον δυσφημίσουν. Οι ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ γίνονται για να ενημερώνεται ο κλάδος και για να αποκαλύπτεται ότι οι δικαστικές προσφυγές του γίνονται με ψευδή στοιχεία:

  • Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ 22/2/2022 που καθαίρεσε τον Χ.Β. από εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ στο Δίκτυο Άλφα γιατί πλαστογράφησε έγγραφα της ΕΛΜΕ για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του, δεν είναι αποτέλεσμα εμπάθειας προς τον ίδιο από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ, όπως ισχυρίζεται, αλλά ομόφωνη απόφαση του ΔΣ.

  • Η ενημέρωση του κλάδου και η δημοσιοποίηση των ομόφωνων αποφάσεων της ΕΛΜΕ για τα έκτροπα του Χ.Β. και μελών της ΔΑΚΕ στη ΓΣ που τον διέγραψε και οι ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ σχετικά με τις συνεχείς δίκες που έκανε εναντίον της ΕΛΜΕ, δεν αποτελεί μπούλιγκ εναντίον του, όπως προφασίζεται, ούτε καταδεικνύουν εμπάθεια για το πρόσωπό του, αλλά αποτελεί στοιχειώδη δημοκρατική υποχρέωση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ.

  • Η δημοσιοποίηση από την ΕΛΜΕ της σχετικής απόφασης του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ που επιβεβαιώνει ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στο όργανο αυτό, δεν καταδεικνύει εμπάθεια προς το πρόσωπό του, ούτε αποτελεί προσπάθεια ηθικής εξόντωσης και διαπόμπευσής του, αλλά ενημέρωση του κλάδου και της κοινωνίας. Αλήθεια, τι υπερίσχυσε της απόφασης της ΑΔΕΔΥ, η οποία δεν εφαρμόστηκε ούτε από τον ίδιο, ούτε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και δεν εργάστηκε σε σχολείο από τις 29/9/2022 που δεν ήταν πλέον μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ και απώλεσε τη συνδικαλιστική του ιδιότητα;

  • Μέμφεται το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ για την μουσική βραδιά που οργάνωσε η ΕΛΜΕ για «τη κάλυψη των δήθεν μεγάλων εξόδων», όπως λέει, από τις δίκες του κατά της ΕΛΜΕ. Τα έξοδα των πέντε δικών που έκανε στην ΕΛΜΕ ήδη έφτασαν τις 4.156,55 ευρώ, ενώ εκκρεμούν άλλες δύο.

Ο Χ.Β. κατέθεσε στα δικαστήρια όλες τις σχετικές ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ για τη διαγραφή του και τις παρουσιάζει ως δήθεν αποτέλεσμα εμπάθειας, σκευωρίας και πολιτικής σκοπιμότητας από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ προς το πρόσωπό του και όχι ως προσπάθεια για να αμφισβητήσει την πιο μαζική Γενική Συνέλευση και με ισχυρή την απόφαση διαγραφής του. Απέφυγε να παρουσιάσει ή και να πει έστω και μία κουβέντα για τις δύο ενυπόγραφες μαζικές διαβεβαιώσεις καταθέσεις μελών της ΕΛΜΕ που συμμετείχαν στη Γ.Σ., μία 55 μελών και άλλη μία 85 μελών. Αυτές επιβεβαιώνουν τις ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ τις σχετικές με τη διαγραφή του, καθώς και όλα τα έκτροπα και τις επιθέσεις τους που έκανε ο ίδιος και μέλη της ΔΑΚΕ για να διαλύσουν τη Γ.Σ. Δεν λέει κουβέντα για την απόρριψη δύο φορές των ασφαλιστικών μέτρων που έκανε κατά της ΕΛΜΕ για να μην ισχύσει η διαγραφή του, ούτε για την απόφαση που προσωρινά του επιτρέπει να συμμετέχει στην ΕΛΜΕ και δικαιώνει την ΕΛΜΕ για τους λόγους διαγραφής του.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν σε γλέντι με μουσικά συγκροτήματα στήριξης της ΕΛΜΕ και οικονομικής ενίσχυσης της ΕΛΜΕ για την κάλυψη των εξόδων από τις συνεχείς δίκες εναντίον της από τον ΧΒ. Θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τις αποφάσεις της Γ.Σ. που διέγραψε τον ΧΒ από μέλος της Ε΄ΕΛΜΕ-Θ. Η αγωνιστική πορεία της ΕΛΜΕ, αρχές και αξίες στη συλλογική και στην ατομική δράση μας, καθώς και η ηθική υπόσταση που πρέπει να διακρίνει όλα τα μέλη μας, είναι ισχυρές παραδόσεις του κλάδου και με αυτές συνεχίζουμε να πορευόμαστε.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search