• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αυτοκτόνησε 15χρονη μαθήτρια, πηδώντας από τον 3ο όροφο ιδιωτικού σχολείου στο Χαλάνδρι

May 13, 2023 1357

Εν ώρα μαθήματος 15χρονη μαθήτρια πήδηξε από τον 3ο όροφο του American Community Schools of Athens. Σοκ για γονείς, μαθητές και καθηγητές για την τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής, εν ώρα μαθήματος η 15χρονη, αμερικανικής καταγωγής, πήδηξε από τον 3ο όροφο του American Community Schools of Athens.

Η 15χρονη μαθήτρια της Β' τάξης του Γυμνασίου, κόρη ξένων διπλωματών, αποφάσισε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, να βάλει τέλος στη ζωή της και χθες Παρασκευή πήδηξε, εν ώρα μαθήματος, από τον 3ο όροφο  του κολλεγίου American Community Schools of Athens που φοιτούσε, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου της έγινε ΚΑΡΠΑ και οι γιατροί έκαναν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.

Όπως μεταδίδεται, την αμερικανικής καταγωγής μαθήτρια εντόπισε μια καθαρίστρια του κολλεγίου και οι σοκαρισμένοι καθηγητές κράτησαν τους μαθητές στις αίθουσες μέχρι να έρθουν οι γονείς τους για να μην αντικρίσουν το τραγικό θέαμα.

Οι γονείς της οι οποίοι είναι Αμερικανοί πολίτες και υψηλόβαθμα στελέχη της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ότι η 15χρονη μαθήτρια άφησε κάποιο σημείωμα, με τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της. 

Η μαθήτρια είχε παρουσιάσει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Οι αυτοκτονίες είναι ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο που πέρα από τα ιδιαίτερα ατομικά χαρακτηριστικά και τα  όποια προσωπικά προβλήματα συνδέεται με τις γενικότερες κοινωνικές συνθήκες και τις συνθήκες της σχολικής ζωής. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search