• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Οι εκπαιδευτικοί για τα λάθη στο ΟΠΣΥΔ - «Φτάνει πια!»

May 29, 2023 445
Ανακοίνωση έχουν εκδώσει δεκάδες εκπαιδευτικά  σωματεία για τα λάθη στο ΟΠΣΥΔ

Ενδεικτικά παραθέτουμε της  A' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Περιστέρι)και της ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Όπως τονίζεται, αποδεικνύεται ξανά ότι το «ψηφιακό κράτος» είναι ανεπαρκές στη διευκόλυνση των πολιτών.

Αναφέρεται ότι, «Πληθαίνουν πανελλαδικά οι καταγγελίες εκπαιδευτικών για προβλήματα και λάθη στην πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού)» και μάλιστα, μεταξύ άλλων, «εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ότι "εξαφανίζονται", σαν να μην έχουν καταχωρηθεί ποτέ, πολλά από τα αρχεία που μεταφορτώνουν στην πλατφόρμα».

Η ανακοίνωση κλείνει λέγοντας, «φτάνει πια! Οι εκπαιδευτικοί απαιτούν το λογικό: Να καταχωρηθούν σωστά από το κράτος όλα αυτά τα «προσόντα» που το ίδιο ζητά».

Η ανακοίνωση της  A' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Περιστέρι) 

«Για άλλη μια φορά, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, το "ψηφιακό κράτος", αποδεικνύεται ότι είναι απολύτως αποτελεσματικό για να πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ, να εισπράττει την υπέρογκη φορολογία και να εκτελεί με ένα πάτημα κουμπιού τους πλειστηριασμούς, αλλά λιγότερο επαρκές σε θέματα διευκολύνσεις της ζωής του πολίτη

Πληθαίνουν πανελλαδικά οι καταγγελίες εκπαιδευτικών για προβλήματα και λάθη στην πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού). Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ότι "εξαφανίζονται", σαν να μην έχουν καταχωρηθεί ποτέ, πολλά από τα αρχεία που μεταφορτώνουν στην πλατφόρμα, όπως μεταπτυχιακοί τίτλοι, πιστοποιητικά ξένων γλωσσών, ακόμη και πιστοποιητικά τέκνων, βεβαιώσεις επιμόρφωσης, στοιχεία δηλαδή που μετρούν για τη μοριοδότησή τους στους πίνακες του ΑΣΕΠ. Αποτέλεσμα είναι ότι έτσι, πολλοί εκπαιδευτικοί να χάνουν μόρια που δικαιούνται και να στερούνται πιθανώς και τον διορισμό τους. Μέσα σε όλη αυτή την αγωνία των συμβασιούχων εκπαιδευτικών έρχεται να προστεθεί και το αλαλούμ από διευθύνσεις εκπαίδευσης και Υπουργείο σχετικά με τις ευθύνες για τη διόρθωση των λαθών και των παραλείψεων.

Απέναντι σ' αυτή την κατάσταση, ζητάμε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αντιμετωπίζουν αυτά τα τεχνικά προβλήματα να καταθέσουν τα “αγνοούμενα” δικαιολογητικά τους στις αντίστοιχες διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας που επέλεξαν, είτε να ανοίξει ο ΟΠΣΥΔ για να τα υποβάλουν εκ νέου εκεί.

Φτάνει πια! Οι εκπαιδευτικοί απαιτούν το λογικό: Να καταχωρηθούν σωστά από το κράτος όλα αυτά τα «προσόντα» που το ίδιο ζητά...»

ΕΛΜΕ Κέρκυρας 

Να διορθωθούν εδώ και τώρα τα λάθη στον ΟΠΣΥΔ!

Κανένας κόπος και καμία θυσία των συμβασιούχων εκπαιδευτικών δε θα πάει χαμένη εξαιτίας ενός ψηφιακού λάθους!

Τις τελευταίες μέρες συναντώνται πάρα πολλά παραδείγματα συναδέλφων συμβασιούχων που βλέπουν στον πίνακα του ΟΠΣΥΔ λάθος καταχωρίσεις ή και πολλές φορές μη καταχωρίσεις των μεταπτυχιακών τους, των πτυχίων Αγγλικών, ακόμη και των πιστοποιητικών τέκνων που πρέπει να φαίνονται για τη μοριοδότηση στους πίνακες του ΑΣΕΠ.

Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε σημαία της το περιβόητο «ψηφιακό κράτος», φαίνεται για άλλη μια φορά ότι αυτό είναι αποτελεσματικό για να πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ, την υπέρογκη φορολογία μας, να χάνουμε τα σπίτια μας από τους πλειστηριασμούς, αλλά όχι για να μπούνε απλά σε ένα πρόγραμμα αυτά που με κόπους και θυσίες έχουμε ακριβοπληρώσει για να αποκτήσουμε.

Μέσα σε όλη αυτή την αγωνία των συμβασιούχων εκπαιδευτικών έρχεται να προστεθεί και η ειρωνεία ή στην καλύτερη, το αλαλούμ από διευθύνσεις εκπαίδευσης και Υπουργείο σχετικά με τις ευθύνες για τη διόρθωση των λαθών και των παραλείψεων.

Φτάνει πια! Οι εκπαιδευτικοί απαιτούν το λογικό!

Να καταχωρηθούν σωστά από το κράτος όλα αυτά τα «προσόντα» που το ίδιο ζητά από αυτούς για να μπορούν να είναι στις λίστες του ΑΣΕΠ.

Κανένας συνάδελφος να μην αδικηθεί λόγω λάθους της πλατφόρμας ή του Υπουργείου!

Καλούμε τους συναδέλφους να ενημερώνουν άμεσα το σωματείο για τυχόν παραλείψεις και προβλήματα.

Καλούμε την ΟΛΜΕ να πάρει θέση για το ζήτημα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search