• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ προς υποψήφιο βουλευτή Α. Σπύρου: Αφήστε τα αλισβερίσια με τους ιδιώτες - Κάτω λοιπόν τα χέρια από το ΕΚΑΒ!

June 20, 2023 1973

Σοβαρές αντιδράσεις από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ προκάλεσε η πρωτοβουλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Άγγελου Σπύρου και της σχετικής του δήλωσης για δωρεάν παροχή συνδρομής του ιδιωτικού τομέα στην Κέρκυρα.

Στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ χαρακτηρίζει τις κινήσεις Σπύρου ως “αλισβερίσια” και τονίζει:  "Αν λοιπόν κ. υποψήφιε βουλευτά ενδιαφερόσασταν πραγματικά για την υγεία των ανθρώπων της εκλογικής σας περιφέρειας, θα φροντίζατε να πιέσετε την κυβέρνηση να σταματήσει τον ανοιχτό πόλεμο που κήρυξε στο ΕΣΥ και τους ανθρώπους του, που χρόνια τώρα βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά για κάθε κυβέρνηση που το απαξιώνει και το ερημώνει από καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό."

Η ανακοίνωση

Ασφαλώς κ. Σπύρου και είναι γνωστοί οι …άρρηκτοι δεσμοί συνεργασίας μεταξύ των γιατρών και των ιδιωτικών κέντρων πρόληψης και διάγνωσης. Η οποία ασφαλώς δεν είναι δωρεάν.

Αν λοιπόν κ. υποψήφιε βουλευτά ενδιαφερόσασταν πραγματικά για την υγεία των ανθρώπων της εκλογικής σας περιφέρειας, θα φροντίζατε να πιέσετε την κυβέρνηση να σταματήσει τον ανοιχτό πόλεμο που κήρυξε στο ΕΣΥ και τους ανθρώπους του, που χρόνια τώρα βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά για κάθε κυβέρνηση που το απαξιώνει και το ερημώνει από καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό.

Η διαδικασία είναι γνώριμη στον ελληνικό λαό. Ξεκολλάμε κομμάτι κομμάτι κάθε δημόσια υπηρεσία που προσφέρει στον ελληνικό λαό ανεκτίμητες υπηρεσίες, απαξιώνουμε, μειώνουμε συστηματικά του προϋπολογισμούς, εξαθλιώνουμε τους εργαζομένους τους, και μετά έρχεται η “σωτήρια” εξαγορά του από τους ιδιώτες.

Αν λοιπόν θ'ελετε να γίνετε βουλευτής, κ. Σπύρου, εργαστείτε με ζήλο για τη διάσωση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ και απαιτήστε από την κυβέρνηση προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, αύξηση του προϋπολογισμού για το ΕΚΑΒ και την Υγεία και αφήστε τα αλισβερίσια με τους ιδιώτες.

Όλα αυτά γνωρίζουμε με μαθηματική ακρίβεια που οδηγούν: Στην ολοκληρωτική αφαίμαξη όσων πολιτών τους τους έχουν απομείνει λίγα ευρώ, και τους υπόλοιπους στην απελπισία.

Στη διάλυση του δημόσιου συστήματος Υγείας!

Κάτω λοιπόν τα χέρια από το ΕΚΑΒ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search