• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Σύμβουλος Εκπαίδευσης - Αξιολογητής μπήκε να αξιολογήσει σπρώχνοντας και γδέρνοντας

February 03, 2024 2188
 
Η κατάσταση έχει ξεφύγει στα σχολεία με τον υπερβάλλοντα ζήλο πολλών αξιολογητών που δείχνουν να έχουν πάρει τον ρόλο των χωροφυλάκων άλλων εποχών προσπαθώντας με κάθε είδους βία να υλοποιήσουν την αξιολόγηση στην οποία αντιτίθεται η συντριπτική πλειονότητα των εκπαιδευτικών. Είναι χαρακτηριστικό το επeισόδιο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του alfav;ita.gr ότι   Σύμβουλος Εκπαίδευσης - Αξιολογητής μπήκε στην αυλή σπρώχνοντας αφού έγδαρε το χέρι εκπαιδευτικού και κόντεψε να σπάσει το χέρι άλλης εκπαιδευτικού. 

Συνέβη αυτές τις μέρες σε σχολείο δήμου της Αθήνας.

 

Έξω από το σχολείο εκπαιδευτικοί μέλη του τοπικού σωματείου περιμένουν τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης που έχει ειδοποιήσει ότι θα έρθει να αξιολογήσει νεοδιόριστο εκπαιδευτικό.  Σχεδόν όλο το σχολείο συμμετείχε στη στάση που έχει προκηρύξει το σωματείο γι αυτές τις περιπτώσεις.

Μόλις φτάνει οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να του εξηγήσουν τις θέσεις της Ομοσπονδίας και του σωματείου για να τον πείσουν να μην μπει στο σχολείο.

Ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης - Αξιολογητής ωστόσο μπήκε στην αυλή σπρώχνοντας αφού έγδαρε το χέρι εκπαιδευτικού (φωτό) και κόντεψε να σπάσει το χέρι άλλης εκπαιδευτικού. 

Οι εκπαιδευτικοί κλείδωσαν αμέσως την εσωτερική πόρτα.

Μετά από μισή ώρα καβγά στην είσοδο του άνοιξε ο διευθυντής να πάει στο γραφείο του να ηρεμήσει. 

Λίγο αργότερα τα μέλη του σωματείου συναντήθηκαν μαζί του στο γραφείο του διευθυντή. Ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης - Αξιολογητής δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματα που του έθεσαν τα μέλη του σωματείου και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να επιβεβαιώσει ότι δεν θα ξαναεμποδιστεί όταν ξανάρθει.

Μετά από αρκετή ώρα ο  Σύμβουλος Εκπαίδευσης - Αξιολογητής  βγήκε από το γραφείο και χαιρέτησε. Όλοι νόμισαν ότι φεύγει αλλά αντί να κατέβει της σκάλα την ανέβηκε και μπήκε στην τάξη για αξιολόγηση!

Νέα ήθη και έθιμα! Ωστόσο ο δρόμος της αντίστασης στην αξιολόγηση είναι μονόδρομος για τους εκπαιδευτικούς!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search