• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Απάνθρωπη η διαδικασία της «αξιολόγησης» - Πώς Σχολική Σύμβουλος "έστειλε" εκπαιδευτικό με ειδικές ανάγκες στο νοσοκομείο!

February 08, 2024 1157

Μια αδιανόητη συμπεριφορά Σχολικής Συμβούλου προς εκπαιδευτικό με ειδικές ανάγκες, καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει, η νηπιαγωγός (Προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κωφών – Βαρήκοων Πεύκης) η οποία είναι και  άτομο με ειδικές ανάγκες, δέχτηκε αφόρητη πίεση και έντονες παρατηρήσεις από την αξιολογήτριά της με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η υγεία της και να καταφύγει στο νοσοκομείο με έντονες κεφαλαλγίες.

Ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου καταγγέλλει ως απαράδεκτη – απόλυτα αντιεπιστημονική και απάνθρωπη την διαδικασία της «αξιολόγησης» που υφίστανται οι συνάδελφοί μας νεοδιόριστοι και τους καλούμε να σπάσουν το φόβο και το κλίμα υποταγής που καλλιεργείται από το ΥΠΑΙΘΑ και να συνταχθούν με τον κλάδο και τα σωματεία τους υπογράφοντας τη δήλωση ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ που έχει προκηρυχθεί από την ΔΟΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου

Εκφράζοντας την ιδιαίτερη οργή και αγανάκτηση των μελών του σωματείου μας Νηπιαγωγών καταθέτουμε ένα απόλυτα απαράδεκτο και κατακριτέο γεγονός που συνέβη σε μέλος του σωματείου μας Νηπιαγωγό (Προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κωφών – Βαρήκοων Πεύκης) όταν η ίδια αποφάσισε, υπό το καθεστώς του τρόμου και φόβου που έχει εξαπολύσει το ΥΠΑΙΘΑ σε βάρος των νεοδιόριστων συναδέλφων μας, να «αξιολογηθεί» από την κα Σχολική Σύμβουλο Γενικής Αγωγής των Νηπιαγωγών ... (τα στοιχεία της στη διάθεσή μας)

Η συνάδελφός μας αφού επικοινώνησε με την κα Σχολική Σύμβουλο για να αρχίσει τις διαδικασίες «αξιολόγησής» της δέχτηκε αφόρητη πίεση και έντονες παρατηρήσεις από την αξιολογήτριά της με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η υγεία της και να καταφύγει στο νοσοκομείο με έντονες κεφαλαλγίες εξαιτίας των απαιτήσεων της κας αξιολογήτριας αλλά και της έντονης πίεσης που δέχτηκε φτάνοντας στο σημείο να τηλεφωνεί η κα σχολική σύμβουλος στην μητέρα της αξιολογούμενης προκειμένου να της εξηγήσει (η μητέρα της αξιολογούμενης) τι ακριβώς απαιτούσε από την αξιολογούμενή της, μιας και η υπηρεσία αδυνατούσε να εξασφαλίσει διερμηνέα νοηματικής γλώσσας προκειμένου να προχωρήσει η «αξιολόγηση» της συναδέλφου μας.

Τελικά και μετά από όσα τραγελαφικά και κατάπτυστα συνέβησαν η συνάδελφός μας υπέγραψε την δήλωση απεργίας – αποχής ενημερώνοντας την κα σχολική σύμβουλο για την αναστολή της διαδικασίας «αξιολόγησής» της αφού πρώτα υπήρξε και τηλεφωνική παρέμβαση του Προέδρου του σωματείου μας προς την κα Σχολική Σύμβουλο στην οποία κατέστη σαφές ότι η συνάδελφός μας συμμετέχει στην Απεργία – Αποχή από κάθε αξιολογική διαδικασία που έχει προκηρυχθεί από την Δ. Ο. Ε. και να μην την ενοχλήσει ξανά όσο συμμετέχει στην Α/Α.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ως απαράδεκτη – απόλυτα αντιεπιστημονική και απάνθρωπη την διαδικασία της «αξιολόγησης» που υφίστανται οι συνάδελφοί μας νεοδιόριστοι και τους καλούμε να σπάσουν το φόβο και το κλίμα υποταγής που καλλιεργείται από το ΥΠΑΙΘΑ και να συνταχθούν με τον κλάδο και τα σωματεία τους υπογράφοντας τη δήλωση ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ που έχει προκηρυχθεί από την ΔΟΕ.

Για την κα Σχολική Σύμβουλο της Γενικής Αγωγής των Νηπιαγωγών που παράνομα και παράτυπα ενεπλάκη στην «αξιολόγηση» εκπαιδευτικού της ειδικής αγωγής και μάλιστα ατόμου με ειδικές ανάγκες το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι αισθανόμαστε ντροπή που τέτοιοι εκπαιδευτικοί, υποτίθεται με αυξημένα επιστημονικά προσόντα και με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης, βρίσκονται στις θέσεις των σχολικών συμβούλων ενός θεσμού που ο κλάδος μας πάλεψε για να εγκαταστήσει, αποκαθηλώνοντας τους επιθεωρητές στα 1982, και αυτοί που τον υπηρετούν τώρα τον ευτελίζουν και τον δυσφημούν μετατρέποντάς τον σε θεσμό χειραγώγησης και καταπίεσης των εκπαιδευτικών που εμπνέει τον φόβο και την υποταγή στους εκπαιδευτικούς.

Ενάντια σε όλα αυτά και όλες/όλους όσους τα υπηρετούν και τα στηρίζουν παλεύουμε οργανωμένα και αποφασιστικά με όπλο τις ομόφωνες και ομόθυμες αποφάσεις του κλάδου μας.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search