• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικοί: Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών - Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο Παρασκευή 9/2 - 18.30

February 09, 2024 469

Στο πλευρό των αγροτών τάσσονται οι εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Καρδίτσας, τονίζοντας πως το «δίκιο θα κριθεί στο δρόμο του αγώνα».

Παράλληλα, καλούν στο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή 9 Φλεβάρη στις 18:30μ.μ στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

«Η ίδια πολιτική που στερεί από τον αγρότη ένα αξιοπρεπές εισόδημα, στερεί από τη νεολαία το δικαίωμα στη μόρφωση, στις σπουδές, καταργεί το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας, ευτελίζει με ελαστικές εργασιακές σχέσεις και με μισθούς πείνας τους εκπαιδευτικούς», τονίζουν χαρακτηριστικά.

agrotes

Aναλυτικά

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή 9 Φλεβάρη στις 18:30μ.μ στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας

Μείωση του κόστους παραγωγής, έργα για αντιπλημμυρική προστασία της παραγωγής τους, πλήρεις αποζημιώσεις για τις φυσικές καταστροφές, τιμές που θα καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα εξασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης. Για αυτά παλεύει η αγροτιά

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους, για να μείνουν στον τόπο τους, για να μην ξεριζωθούν από τα χωράφια τους. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας για να μείνει ζωντανός ο τόπος μας, για να ανατραπούν αυτές οι βάρβαρες πολιτικές που επιβάλλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές μας και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας.

Η ίδια πολιτική που στερεί από τον αγρότη ένα αξιοπρεπές εισόδημα, στερεί από τη νεολαία το δικαίωμα στη μόρφωση, στις σπουδές, καταργεί το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας, ευτελίζει με ελαστικές εργασιακές σχέσεις και με μισθούς πείνας τους εκπαιδευτικούς.

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Με συντονισμό, κλιμάκωση και ενιαίο μέτωπο με το κίνημα των μαθητών-φοιτητών-εκπαιδευτικών που αυτές τις μέρες βρίσκονται σε μαζικές κινητοποιήσεις για να μην περάσει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

ΟΛΟΙ στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας την Παρασκευή 9 Φλεβάρη στις 18:30μ.μ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search