• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Συνέντευξη εν όψει της διαδήλωσης αλληλεγγύης στους διωκόμενους στον χώρο της εκπαίδευσης

March 15, 2024 853

Χρήστος Κάτσικας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευή (15 Μαρτίου), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συνέντευξη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Διωκόμενων στο χώρο της Εκπαίδευσης.

 

Στην συνέντευξη μίλησαν από τον χώρο της εκπαίδευσης οι διωκόμενοι εκπαιδευτικοί Γιώργος Καββαδίας και Δημήτρης Μητρόπουλος, ο διωκόμενος συμβασιούχος του ΕΚΠΑ Δημήτρης Αντωνίου, ο διωκόμενος πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ Αντώνης Νταλακογιώργος και ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Χαρτζουλάκης, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι διαδήλωση διοργανώνεται την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 18:30 στην Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για τις διώξεις.

Για την κατάσταση που επικρατεί από τους διωκόμενους αναφέρθηκε ότι, «ανάμεσα σε όλα αυτά κατά καιρούς εκπαιδευτικοί καλούνται σε απολογία στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για έγγραφες εξηγήσεις, απειλούνται με ΕΔΕ, καλούνται σε αστυνομικά τμήματα γιατί συμμετείχαν σε Απεργία (Ρέθυμνο)».

Στη συνέχεια σημειώθηκε χαρακτηριστικά ότι, «δεν αφορά μόνο τους διωκόμενους αλλά όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τον λαό που θα θελήσουν να αντισταθούν στις πολιτικές που χτυπούν και διαλύουν τα δικαιώματα στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην υγεία».

Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι αξιοποιούνται διάφορες αντιδραστικές διατάξεις του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα καθώς και το αντισυνδικαλιστικό νομικό πλαίσιο που έχει ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια για να δρομολογηθούν οι διώξεις.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search