• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Κομματική φιέστα της Ν.Δ. σε σχολείο της Καβάλας

March 16, 2024 771

Μια εκδήλωση που κατά την πρόσκληση αφορά «τη συμμετοχική δημοκρατία και την ενεργή πολιτειότητα» ενόψει των Ευρωεκλογών αλλά οι μόνοι ευρωβουλευτές που θα μιλήσουν προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία διοργανώνεται σήμερα σε σχολείο της Καβάλας.
Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Η Ευρώπη μας, η ψήφος μας! Ευρωεκλογές 2024» και ως διοργανωτές στην πρόσκληση αναφέρονται το Γενικό Λύκειο Κρηνίδων και το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ενδεικτικά, στην εκδήλωση από πλευράς ευρωβουλευτών θα μιλήσουν οι Μαρία Σπυράκη, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ θα υπάρχουν κι άλλοι ομιλητές όπως ο Δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης

Η ΕΛΜΕ Καβάλας καταγγέλλει πως πρόκειται για κομματική φιέστα στο όνομα «γιορτής για τη συμμετοχική δημοκρατία και την ενεργή πολιτειότητα».

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ
«Πρόκληση στα δημοκρατικά μας αισθήματα αποτέλεσε η πρόσκληση που λάβαμε από τη Διεύθυνση του ΓΕΛ Κρηνίδων να παρευρεθούμε στην εκδήλωση «Η Ευρώπη μας, η ψήφος μας! Ευρωεκλογές 2024».

Χωρίς ενδοιασμούς η Διεύθυνση του σχολείου 2 μήνες πριν τις ευρωεκλογές οργανώνει κομματική φιέστα με καλεσμένους Ευρωβουλευτές ΜΟΝΟ της ΝΔ και καλεί μαθητές και εκπαιδευτικούς να ακούσουν το αφήγημά τους, στην πραγματικότητα παροτρύνει να τους/ τις ψηφίσουν.

Με περισσή υποκρισία «αλλάζουν ακόμα και τις σημασίες των λέξεων» και ονομάζουν την κομματική φιέστα «γιορτή για τη συμμετοχική δημοκρατία και την ενεργή πολιτειότητα».

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καβάλας καταδικάζει αυτές τις ενέργειες που καταργούν την ισοπολιτεία και προσβάλλουν τις δημοκρατικές ευαισθησίες της εκπαιδευτικής κοινότητας και του ελληνικού λαού.

Πιστεύουμε πως η αλαζονεία δεν αρμόζει σε αυτούς/ές που η πολιτεία εμπιστεύτηκε τους θεσμούς της, πολύ περισσότερο αν είναι εκπαιδευτικοί».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search