• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Καταγγελία του ΔΙΔΕ Πειραιά να καλέσει για "διευκρινήσεις" τον Γ. Καββαδία

March 27, 2024 739

Το Δ.Σ. καταγγέλλει την ενέργεια του ΔΙΔΕ Πειραιά να καλέσει για διευκρινήσεις τον συνάδελφο για το άρθρο του και δηλώνει ότι θα συνεχίσει, όπως έκανε και στις μέχρι τώρα διώξεις ή απόπειρες διώξεων (βλέπε κινητοποίηση για την PISA,  κλήση σε έγγραφες διευκρινήσεις μελών του Δ.Σ. ή συναδέλφων, καταστρατήγηση του απεργιακού δικαιώματος κ.α), να στηρίζει κάθε συνάδελφο/συναδέλφισσα που τελεί υπό δίωξη και να προβαίνει σε κάθε αναγκαία ενέργεια-δράση ενάντια στον αυταρχισμό και τις διώξεις.

 Επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Πειραιά

Αναλυτικά

Για την κλήση του συναδέλφου Γιώργου Καββαδία σε έγγραφες διευκρινήσεις

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, σε σχέση με την κλήση του συναδέλφου Γιώργου Καββαδία σε έγγραφες διευκρινήσεις από τον ΔΙΔΕ Πειραιά για άρθρο του στα ΜΜΕ, δίνει στη δημοσιότητα το έγγραφο που συνέταξε και έθεσε στη διάθεση του συναδέλφου ΓΚ, προκειμένου να το καταθέσει:

Σχετικά με την κλήση για παροχή έγγραφων διευκρινίσεων του μέλους της ΕΛΜΕ Πειραιά Γιώργου Καββαδία, η ΕΛΜΕ Πειραιά επισημαίνει τα εξής:

Τα μέλη μας δεν οφείλουν διευκρινίσεις για την διατύπωση των απόψεών τους που σχετίζονται με την συνδικαλιστική τους ιδιότητα. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε κανένα περιορισμό στην ελευθερία της έκφρασης των συναδέλφων, στις συνδικαλιστικές ελευθερίες και την συνδικαλιστική δράση”.

Στα πλαίσια αυτά, το Δ.Σ. καταγγέλλει την ενέργεια του ΔΙΔΕ Πειραιά να καλέσει για διευκρινήσεις τον συνάδελφο για το άρθρο του και δηλώνει ότι θα συνεχίσει, όπως έκανε και στις μέχρι τώρα διώξεις ή απόπειρες διώξεων (βλέπε κινητοποίηση για την PISA,  κλήση σε έγγραφες διευκρινήσεις μελών του Δ.Σ. ή συναδέλφων, καταστρατήγηση του απεργιακού δικαιώματος κ.α), να στηρίζει κάθε συνάδελφο/συναδέλφισσα που τελεί υπό δίωξη και να προβαίνει σε κάθε αναγκαία ενέργεια-δράση ενάντια στον αυταρχισμό και τις διώξεις.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search