• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!

May 13, 2024 343
Καλούμε τη Δευτέρα 13/5/2024 στις 8μμ, στα Προπύλαια  σε ολονύχτια διαμαρτυρία που οργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι
 
Καλούμε την Τρίτη 14/5/2024 στις 6:30μμ, στο Μοναστηράκι  σε συναυλία αλληλεγγύης
 
Καλούμε την Τετάρτη 15/5/2024 στις 7 μμ σε συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας  και διαδήλωση στην αμερικάνικη και ισραηλινή πρεσβεία  που οργανώνουν η παλαιστινιακή κοινότητα και σωματεία εργαζομένων 
για τα 76 χρόνια της NAKBA

ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕ

Προεπισκόπηση εικόνας
Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά! 
Τα εγκλήματα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ δεν έχουν τέλος!
 
Η κλιμάκωση της επίθεσης του κράτους –δολοφόνου του Ισραήλ κατά του ηρωικού παλαιστινιακού λαού στην Γάζα με την επέκταση των επιχειρήσεων στη Ράφα οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις. Οι καθημερινοί βομβαρδισμοί στην πολύπαθη Ράφα όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι πάνω από 1,4 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι, αφού πρώτα οδηγήθηκαν εκεί –σε μια δήθεν ασφαλή περιοχή- από το Ισραήλ, αλλά και το κλείσιμο του περάσματος στο Κερέμ  Σαλόμ που διακόπτει την ανθρωπιστική βοήθεια προς τους εγκλωβισμένους αμάχους, προκαλούν νέες εκατόμβες  νεκρών και προετοιμάζουν συνειδητά την ολοκληρωτική γενοκτονία του λαού των Παλαιστίνιων με το λιμό, τις ασθένειες, την καταστροφή των υποδομών, τις βόμβες και τον πόλεμο εναντίον αμάχων.
Το κράτος –δολοφόνος του Ισραήλ αποθρασύνεται στην πολιτική μαζικής εξόντωσης των Παλαιστινίων από τον ιμπεριαλισμό και τα μεγάλα καπιταλιστικά- γεωστρατηγικά του συμφέροντα στην περιοχή. Συνένοχοί του είναι όχι μόνο οι ΗΠΑ και η ΕΕ και πολλά αραβικά κράτη,  αλλά και η ελληνική κυβέρνηση που δικαιολογούν και συνδράμουν τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού με έμπρακτη πολιτική, διπλωματική, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ. Χωρίς την βοήθεια όλων αυτών, το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει αυτό το τερατώδες έγκλημα κατά των Παλαιστινίων. Συνολικά και διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδας συνέβαλαν στην προσέγγιση και τη δημιουργία άξονα Ελλάδας – Ισραήλ, την ενίσχυση των βάσεων και την στρατιωτική εμπλοκή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Την εμπλοκή της χώρας την πληρώνει ο λαός με τις τεράστιες δαπάνες για εξοπλισμούς, καθώς και με το κόστος των πολεμικών αποστολών έξω από τα σύνορα – μισό εκατομμύριο την ημέρα είναι το κόστος μόνο για τη φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα- ενώ η ένταση αυξάνει τον κίνδυνο της επέκτασης του πολέμου.
Ενώνουμε τη φωνή μας και τη δράση μας με τους λαούς σε όλο τον κόσμο και τις συγκλονιστικές φοιτητικές κινητοποιήσεις – καταλήψεις που εξελίσσονται παρά τον αυταρχισμό και την βίαιη καταστολή των κυβερνήσεων! Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό που μπορεί να ανατρέψει τα ιμπεριαλιστικά και σιωνιστικά σχέδια!
Απαιτούμε:
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, να αποχωρήσουν τα Ισραηλινά στρατεύματα από τη Λωρίδα της Γάζας και να μπει τέλος στην γενοκτονία των Παλαιστινίων!
Να διακοπεί κάθε οικονομική, πολιτική, στρατιωτική, κατασταλτική και άλλη συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, να παύσουν οριστικά οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, οι συνεργασίες ελληνικών-ισραηλινών πανεπιστημίων, διακοπή των διπλωματικών σχέσεων. Όχι στον αντιδραστικό άξονα Ελλάδας-ΗΠΑ-Ισραήλ-Αιγύπτου!
Καμιά εμπλοκή – καμιά συμμετοχή – Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα!
Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα Ύδρα!
Έξω οι βάσεις του θανάτου, έξω από το ΝΑΤΟ!
Λεφτά για παιδεία/υγεία και όχι για στρατιωτικούς εξοπλισμούς και αποστολές εκτός συνόρων!
Λευτεριά στην  Παλαιστίνη! Στηρίζουμε το δικαίωμα των Παλαιστινίων για ενιαίο ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος -αυτοδιάθεση των λαών!
 
Καλούμε τη Δευτέρα 13/5/2024 στις 8μμ, στα Προπύλαια  σε ολονύχτια διαμαρτυρία που οργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι
 
Καλούμε την Τρίτη 14/5/2024 στις 6:30μμ, στο Μοναστηράκι  σε συναυλία αλληλεγγύης
 
Καλούμε την Τετάρτη 15/5/2024 στις 7 μμ σε συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας  και διαδήλωση στην αμερικάνικη και ισραηλινή πρεσβεία  που οργανώνουν η παλαιστινιακή κοινότητα και σωματεία εργαζομένων 
για τα 76 χρόνια της NAKBA
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search