• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Κατέρρευσε μπασκέτα σε δημοτικό σχολείο

May 13, 2024 378

Σχολικά κτίρια και υποδομές παγίδες θανάτου. Κατέρρευσε μπασκέτα στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανένας μαθητής, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε το Κυριακή. Οι γονείς ζητούν να ελεγχθούν άμεσα οι αθλητικές εγκαταστάσεις για να αποφευχθούν ατυχήματα στο μέλλον.

 

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, το Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων ζητά να ελεγχθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο 15ο Δημοτικό Σχολείο από τον Δήμο Χανίων. Μάλιστα θεωρείται πραγματική τύχη που δεν έγινε κάποιος τραυματισμός και που το σχολείο ήταν κλειστό για Σαββατοκύριακο. 

Η ανακοίνωση των γονέων των μαθητών

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων επισημαίνεται ότι «ο Σύλλογός μας, εμείς οι γονείς του 15ου Δημοτικού, αλλά πιστεύουμε κι όλοι οι γονείς και η εκπαιδευτική κοινότητα των Χανίων, είμαστε αναστατωμένοι από την πτώση μπασκέτας που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου μας. Ήταν πραγματικά τύχη που αυτήν τη στιγμή δεν μιλάμε για τραυματισμό ή για κάτι πιο δυσάρεστο που ούτε καν να σκεφτόμαστε δεν θέλουμε.

Καλούμε τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα στον έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολείου μας και κάθε σημείου με το οποίο έρχονται σε επαφή τα παιδιά. Να εισακουστούν τα αιτήματα που έχουμε καταθέσει προς τον Δήμο Χανίων για τους αθλητικούς χώρους του σχολείου μας και την ασφάλεια στη χρήση τους. Δεν θα ανεχτούμε καμία έκπτωση σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας των παιδιών».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search