• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Φοιτητές Θεσσαλονίκης: Ολονύκτια διαμαρτυρία για τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού

May 13, 2024 400

Σε ολονύκτια διαμαρτυρία σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 19:00 στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης καλούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Θεσσαλονίκης ενάντια στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Η ανακοίνωση των Φοιτητικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης

Την Δευτέρα 13/5 στις 19:00 στον Λευκό Πύργο οι Φοιτητικοί Συλλόγοι Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ολονύκτια διαμαρτυρία ενάντια στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της χώρας παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τις νέες δολοφονικές επιθέσεις του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ στον Παλαιστινιακό λαό. Οι εικόνες των νεκρών παιδιών στα συντρίμμια των επιθέσεων στη Ράφα, είναι το αποτέλεσμα της στήριξης του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ από τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, των  κομμάτων που στήριξαν την εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, που στηρίζουν το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, χαρακτηρίζοντας εδώ και μήνες ως «αυτοάμυνα» την εξόφθαλμη γενοκτονία των Παλαιστινίων, που ματώνουν τον ελληνικό λαό για να δίνουν μισό εκατομμύριο την ημέρα για να πλέει η φρεγάτα Ύδρα στη Ερυθρά Θάλασσα, δεν ξεπλένονται. Έχουν βάλει την σφραγίδα τους σε αυτή την φρίκη!

 Ο πρωτόγνωρος φοιτητικός ξεσηκωμός σε πανεπιστήμια σε όλο τον πλανήτη είναι η απάντηση μας απέναντι στο έγκλημα! Ενώνουμε τη φωνή μας με τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο, γινόμαστε ένας ακόμα κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που όλο και δυναμώνει!

Την πρωτοβουλία στηρίζουν επίσης η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιώνκαι Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΕΤΗΠ), το Συνδικάτο Οικοδόμων & Εργαζόμενων στα Δομικά Υλικά & στις Κατασκευές Ν. Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας, το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου Κ. Μακεδονίας, το Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας, το Σωματείο Φαρμάκου Κ. Μακεδονίας, το Συνδικάτο Ιματισμού Δέρματος Κλωστοϋφαντουργίας Υποδηματοποιίας Κεντρικής Μακεδονίας, το Συνδικάτο Τύπου- Χάρτου Κ. Μακεδονίας, το Συνδικάτο Μετάλλου Κ. Μακεδονίας, η Ένωση Λογιστών Ν. Θεσσαλονίκης, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών κ Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης Πιερίας Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ), ο Σύλλογος Eργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης, το Σωματείο εργαζομένων  Pfizer Hellas και η ΔΗΠΑΚ ΑΕΙ

Απαιτούμε τώρα:

•             Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

•             Να αποχωρήσουν τα Ισραηλινά στρατεύματα από την Λωρίδα της Γάζας

•             Να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.

•             Η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ

•             Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο. Να γυρίσει πίσω η Φρεγάτα Ύδρα. "Δώστε λεφτά για την παιδεία όχι για του ΝΑΤΟ και της ΕΕ τα σφαγεία!"

•             Καλούμε όλους τους φοιτητές, τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης να στηρίξει την πρωτοβουλία. Δεν μένουμε σιωπηλοί απέναντι στο έγκλημα!

Ολονύκτια διαμαρτυρία για την Παλαιστίνη
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search