• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Ατομική-υπηρεσιακή αίτηση για νεοδιόριστους προς ΠΥΣΠΕ για διαπιστωτική πράξη μονιμοποίησης

July 26, 2024 370
«Να συνεδριάσει τώρα το ΠΥΣΠΕ Α Αθήνας και να μονιμοποίηση ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ τους νεοδιόριστες/ους του 2020 και 2021, ανεξαρτήτως αξιολόγησης! Αν δεν το κάνει τα μέλη του είναι παράνομα και εγκαλούνται για παράβαση καθήκοντος! Και αναλόγως θα αντιμετωπιστούν με όλα τα πολιτικο-συνδικαλιοστικά και νομικά μέσα!»

Οι Σύλλογοι ΠΕ της Α' Αθήνας: Αριστοτέλης, Α' Αθηνών και Αθηνά καλούν όλες/όλους τις/τους νεοδιόριστες/ους του 2020 και 2021 να συμπληρώσουν το υπόδειγμα αίτησης/αιτήματος και να το αποστείλουν προς το  ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας, με την οποία αιτούνται να υλοποιηθούν όλες οι νόμιμες και απαραίτητες ενέργειες τις οποίες είναι υποχρεωμένη και πλέον και δικαστικά δεσμευμένη η Δ/νση να πράξει για την μονιμοποίηση (σύμφωνα και  με τις διατάξεις του αρ. 40 του ν. 3528/2007 στις οποίες άλλωστε αναφέρεται και η υπ’ αρ. 1510/2024 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών) και την επίσημη κοινοποίηση των αντίστοιχων διαπιστωτικών πράξεων.

 

Αίτηση προς ΠΥΣΠΕ - Υπόδειγμα

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

ΑΙΤΗΣΗ

Του/της ………., εκπαιδευτικού ……..

Ο/Η αιτών/ούσα διορίστηκα την …./…/….. και υπηρετούσα ως δόκιμος υπάλληλος κατά τις νομοθετικές διατάξεις . Κατά την …/…/…. Ολοκληρώθηκε η διετής δοκιμαστική περίοδος, οπότε και έπρεπε να μονιμοποιηθώ αυτοδικαίως κατά τις διατάξεις του αρ. 40 του ν. 3528/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.» (Α 26) και συγκεκριμένα της παρ. 3 αυτού που ορίζει ότι «Με τη συμπλήρωση της διετούς δοκιμαστικής υπηρεσίας οι υπάλληλοι μονιμοποιούνται αυτοδίκαια, με εξαίρεση τους υπαλλήλους στους οποίους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή ή για τους οποίους υφίσταται πειθαρχική εκκρεμότητα ή υπάρχει δυσμενής έκθεση Αξιολόγησης των ουσιαστικών προσόντων. Στις τελευταίες αυτές περιπτώσεις για τη μονιμοποίηση ή μη αποφαίνεται το υπηρεσιακό συμβούλιο εντός δύο (2) μηνών από τη συμπλήρωση της δοκιμαστικής υπηρεσίας. Για την αυτοδίκαιη μονιμοποίηση εκδίδεται διαπιστωτική πράξη του οργάνου που είναι αρμόδιο για το διορισμό.».

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 1510/2024 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών «σχετικώς με τη διαδικασία αξιολόγησης, ως προϋπόθεσης για την μονιμοποίηση των δοκίμων εκπαιδευτικών που έχουν συμπληρώσει διετή δοκιμαστική περίοδο, μη νομίμως ανακλήθηκε, με έρεισμα τις διατάξεις του άρθρου 78 παρ. 3 του ν. 4823/2021, η Φ .10.1./1752/5-4-2023 απόφαση της Διευθύντριας Δ.ΠΕ. Δυτικής Αττικής περί μονιμοποίησης των αιτούντων, λόγω συμπλήρωσης διετούς πραγματικής ευδόκιμης υπηρεσίας, κατά (συμπληρωματική) εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 40 παρ. 3 του ν. 3528/2007, δεδομένου ότι, κατά το χρόνο λήξης της διετούς δοκιμαστικής περιόδου από τον διορισμό των εν λόγω εκπαιδευτικών, […] δεν ήταν εφικτή η διενέργεια της αξιολόγησης αυτών, ελλείψει του απαιτούμενου ρυθμιστικού πλαισίου, […]».

Επομένως, από τα ανωτέρω συνάγεται σαφώς ότι η μονιμοποίηση μου όφειλε να πραγματοποιηθεί κατά την παρέλευση της διετούς δοκιμαστικής περιόδου, ήτοι την………,  πράγμα που δεν έγινε.

Επειδή η μη μονιμοποίησή μου κατά τα ανωτέρω, θίγει τα δικαιώματά μου και μου προκαλεί ανυπολόγιστη βλάβη.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ

Και με ρητή επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων μου

ΖΗΤΩ δια της παρούσας την άμεση υλοποίηση των ενεργειών για την μονιμοποίησή μου.

Ο/Η ΑΙΤΩΝ/ΟΥΣΑ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search