• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Πρώτη μέρα στα σχολεία με την αστυνομία να υποδέχεται τους εκπαιδευτικούς και να προβαίνει σε προσαγωγή εκπαιδευτικού φορώντας του χειροπέδες! (φωτογραφίες – βίντεο)

September 12, 2024 305

Κατ΄ εντολή της διευθύντριας Δυτικής Αττικής στήθηκε αστυνομικό τείχος απέναντι στους εχθρούς εκπαιδευτικούς! Προφανώς δεν ανήκει στη τάξη των εκπαιδευτικών όταν χωρίς ενδοιασμούς καταφεύγει σταθερά στην καταστολή και τον εκφοβισμό. Αποκορύφωμα της απαράδεκτης στάσης της ήταν το γεγονός ότι «εξαφανίστηκε» από την ΔΙΠΕ αρνούμενη τελικά να συναντηθεί με τους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς, τους εκπροσώπους του σωματείου μας και την αντιπροσωπεία της ΔΟΕ που βρέθηκαν στη συγκέντρωση.

Απαράδεκτες οι τακτικές υπουργείου και διεύθυνσης Δυτικής Αττικής! Περίτρανη απόδειξη πως εννοεί τον διάλογο το υπουργείο και η διεύθυνση. Είναι η ίδια λογική που επαναλαμβάνεται μετά και την επίθεση των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο την περασμένη εβδομάδα, που δεν αφήνει καμία ψευδαίσθηση. Το υπουργείο παιδείας και οι διευθύνσεις συνεργάζονται καλύτερα με την αστυνομία παρά με τις/τους εκπαιδευτικούς!

Η Διευθύντριας της καταστολής Κολιοπούλου δείχνει όλο και πιο φανερά ότι είναι στην απέναντι πλευρά από τις/τους εκπαιδευτικούς: αρνήθηκε να συζητήσει την απαίτηση του συλλόγου να αποχωρήσει η αστυνομία, αρνήθηκε να απαντήσει στα καυτά ζητήματα των συγχωνεύσεων και το αλαλούμ των τοποθετήσεων εκπαιδευτικών που έχει οδηγήσει σε αδυναμία λειτουργίας τα σχολεία μας, αρνείται να υλοποιήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την δικαστική απόφαση που ορίζει σαφώς ότι οι νεοδιόριστοι/ες του ’20 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ/ΕΣ! Αρνήθηκε τέλος, να συναντηθεί με τους/τις νεοδιόριστους/ες εκπαιδευτικούς που απαιτούν να δοθεί τέλος στην ομηρία και διεκδικούν το δικαίωμα τους με την κατάθεση της αίτησης μονιμοποίησης για το ’21.

Οι εκπαιδευτικοί που μάχονται για την μόρφωση των παιδιών του λαού, δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως επικίνδυνοι και εχθροί! Καλούμε το Σύλλογο «Κ. Βάρναλη» Δυτικής Αττικής, τα εκπαιδευτικά σωματεία αλλά και τη ΔΟΕ να καταγγείλουν το γεγονός.

Με τρομοκρατία και εκφοβισμό δε γίνεται παιδεία

Δυναμικά και αποφασιστικά δίνουμε τη μάχη για υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search