• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Κέρκυρας: Όλες -οι στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 2/3 στις 6.30 στην Ανουτσιάτα για τη δημόσια υγεία!

March 02, 2023 2687

ΕΝΙΑΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Κ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Γ.Ν.Κ.

 

Το σημερινό πολύνεκρο τραγικό συμβάν στα Τέμπη αναδεικνύει για άλλη μια φορά την απουσία και τις ανεπάρκειες του κράτους και των πολιτικών επιλογών των κυβερνήσεων αναφορικά με την ασφάλεια της ζωής του λαού στις μεταφορές - συγκοινωνίες.

Το πρόσφατο δυστύχημα, οι φωτιές στην Εύβοια , ο περσινός χιονιάς στην Αθήνα και άλλα περιστατικά, καθώς και η αντιμετώπιση της πανδημίας τα προηγούμενα έτη, κάνουν φανερή την ανεπάρκεια του κράτους και το κόστος που έχουν οι διαχρονικές πολιτικές επιλογές όλων των κυβερνήσεων : των ιδιωτικοποιήσεων , της λογικής κόστους -όφελους , της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης, για την ασφάλεια , την προστασία και την υγεία των πολιτών .

Τα προβλήματα της δημόσια υγείας είναι εξίσου σοβαρά, και καθημερινά συμπολίτες μας βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω της υποστελέχωσης ,της υποχρηματοδότησης και της απαξίωσης των δομών υγείας αλλά και άλλων δημόσιων υποδομών - υπηρεσιών.

Μέσα σ' αυτές τις εξελίξεις το συλλαλητήριο την Πέμπτη 2/3 για την υγεία αποκτά ιδιαίτερη σημασία, διότι οι σύγχρονες ανάγκες του λαού θα πρέπει να αποτελούν για το κράτος πρωταρχικό σκοπό στην πράξη και όχι στα λόγια.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες να δώσουν αίμα στην αιμοδοσία του Νοσοκομείου μας για τους τραυματίες του συμβάντος .

Καλούμε κάθε πολίτη στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 2/3 στις 6.30 στην Ανουτσιάτα για τη δημόσια υγεία που θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή σιωπηλού συλλαλητηρίου ως δείγμα σεβασμού προς τα θύματα του δυστυχήματος .

Οι πρόεδροι των ΔΣ

Ιωάννου Ντίνα- Τάσος Παπατσώρης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search