Σήμερα, το αχώριστο δίδυμο του υπουργείου Ανάπτυξης, ακροδεξιός Μπουμπούκος και Παπαθανάσης, οργάνωσε φιέστα στα Ναυπηγεία Ελευσίνας για να παρουσιάσουν «τη δουλειά που κάναμε όλοι μαζί στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων τα 4 χρόνια», όπως έγραψε ο Παπαθανάσης στο Τwitter. Κονφερανσιέ ήταν (ποιος άλλος;) ο Πορτοσάλτες.

Κόστος φιέστας 37.190 ευρώ, σε βάρος του προϋπολογισμού του υπουργείου Ανάπτυξης, όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση.

Θα μπορούσαν να κάνουν την παρουσίαση με μια απλή συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο και μοναδικό κόστος μερικές δεκάδες ευρώ για καφέδες και αναψυκτικά. Αυτοί, όμως, ήθελαν φαντασμαγορική προεκλογική φιέστα. Κι αντί να βάλουν τα λεφτά από την τσέπη τους (για την ακρίβεια: από την τσέπη αυτών που στηρίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία), βάφτισαν τη φιέστα κυβερνητική εκδήλωση και την πλήρωσε ο ελληνικός λαός.

To σόου του Μητσοτάκη στον φράχτη του Εβρου κόστισε 27.280 ευρώ. Μάλιστα, η δουλειά δόθηκε -με επίκληση του κατεπείγοντος- με απευθείας ανάθεση στην εταιρία OVAL EE, με έδρα το… Χαλάνδρι, που συστάθηκε μόλις την 1.2.2023! Τα λεφτά πληρώθηκαν από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Μπάτσων και Καταστολής (έκανε και ο Θεοδωρικάκος το «κομμάτι» του στο δεξιό και ακροδεξιό ακροατήριο από το οποίο ζητάει σταυρό).