• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Greek Mafia και Εφοπλιστές

June 10, 2023 916
"Προχθές δολοφονήθηκε ο Βασίλης Ρουμπέτης, επιφανές μέλος της Greek Mafia  όπως πιστεύει η ίδια η αστυνομία, οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και διαπιστευμένος- μάλλον ως μέλος προσωπικού ασφαλείας- να περπατά στον αγωνιστικό χώρο(!) δίπλα από τον κύριο Μαρινάκη.
Ο Βασίλης Ρουμπέτης μεταξύ πολλών άλλων, ήταν εις εκ των δολοφόνων του Μιχάλη Φιλόπουλου, οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού. Είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει την ποινή του αλλά όπως φαίνεται δεν είχε ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα!
 
Το αμάξι που επέβαινε ο Ρουμπέτης τη στιγμή της δολοφονίας του, μια θωρακισμένη mercedes, ανήκει στον ΣΚΑΙ ιδιοκτησίας του κυρίου Γιάννη Αλαφούζου!
Δηλαδή ο κύριος Αλαφούζος παραχώρησε σε υπάλληλο του Βαγγέλη Μαρινάκη και καταδικασμένο φονιά οπαδού της ομάδας του ένα αυτοκίνητο. Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε μάλιστα μια καταγέλαστη ανακοίνωση στην οποία παραδέχεται ότι το αμάξι ανήκει στην εταιρεία αλλά ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκε στην κατοχή του Ρουμπέτη.
Το γιατί δύο εφοπλιστές έχουν σχέσεις και συναλλαγές με μέλη της Greek Mafia δεν χρειάζεται να το αναρωτηθούμε για την οικονομία του χρόνου και για τον στοιχειώδη σεβασμό στη στοιχειώδη νοημοσύνη μας. Παστίτσιο χωρίς μακαρόνια, κιμά και μπεσαμέλ δεν φτιάχνεται. Καμία αστική τάξη πουθενά στον κόσμο δεν είναι διακριτή από τον υπόκοσμο που διακινεί δισεκατομμύρια.
Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε είναι γιατί η είδηση αυτή δεν παίζει σχεδόν πουθενά.
Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε είναι γιατί η ελληνική αστυνομία που ξέρει ακόμα και ότι έχουν μπει στη χώρα ξένοι εκτελεστές για να διεκπεραιώσουν συμβόλαια θανάτου, απλά παρακολουθεί τις εκτελέσεις.
Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε είναι γιατί σήμερα δεν είναι υπόλογοι για τις άμεσες διασυνδέσεις τους με ανθρώπους της νύχτας δύο Έλληνες εφοπλιστές.
Και τέλος αυτό που πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε είναι γιατί κανένα κόμμα και κανένας εκπρόσωπος κόμματος δεν θα ρωτήσει σήμερα τον ΣΚΑΪ αν έχει δώσει και άλλο αυτοκίνητό του σε μέλος της Greek Mafia.
 
Ο Νόαμ Τσόμσκυ είχε πει το εξής:
Όλοι προβληματίζονται πώς να σταματήσουμε την τρομοκρατία. Υπάρχει όμως ένας πραγματικά εύκολος τρόπος: να σταματήσουμε να είμαστε μέρος της.
Όλα αυτά λοιπόν να τα θυμηθούμε κι εμείς κι αυτοί που πρέπει, την επόμενη φορά που θα δούμε ρεπορτάζ στα κανάλια των εφοπλιστών για την ανασφάλεια, τον Ρουβίκωνα και τους "τραμπούκους" των Πανεπιστημίων."
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search