• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ιπτάμενες νεκροφόρες στη χώρα της στάχτης

July 27, 2023 878
ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ
 
Της Νίνας Γεωργιάδου
• Ένα ακόμη χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου.
Ένα ακόμη «πάμε κι όπου βγει». Ένα ακόμη έγκλημα.
• Τα Canadair CL215 είναι σκάφη παρωχημένα, δεν διαθέτουν εξελιγμένη τεχνολογία βοηθητικών οργάνων και κάποια έχουν ηλικία 50 ετών. Σε θερμοκρασία 38 βαθμών Κελσίου, τα βοηθητικά τους όργανα και οι κινητήρες αχρηστεύονται, και δεν έχουν σύστημα εκτίναξης του ιπτάμενου προσωπικού που επιχειρεί εξαντλημένο στην πολυήμερη κόλαση.
• Αντί για την προμήθεια των εξελιγμένων Canadair CL515, που μπορούν να επιχειρούν, με ασφάλεια, ακόμη και τη νύχτα, η σάπια κυβέρνηση επέλεξε τη «συντήρηση» των σάπιων υπερήλικων σκαφών.
• Η συντήρηση τους γινόταν ως τώρα από την Πολεμική Αεροπορία, 24 ώρες το 24ωρο και με διαρκή διαθεσιμότητα της ΕΑΒ, στις δύσκολες συνθήκες των θερινών πυροσβέσεων.
• Η σάπια κυβέρνηση επέλεξε τη «συντήρηση» των σάπιων υπερήλικων σκαφών, με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ στην Γαλλική SABENA Technics, η οποία στην επίσημη ιστοσελίδα της δηλώνει αναρμόδια για τη συντήρηση των Canadair CL215 και η οποία έχει ήδη καταγγελθεί για πλημμελείς συντηρήσεις.
• Η σάπια κυβέρνηση δεν αγοράζει τα νέας τεχνολογίας Canadair CL515 γιατί το κόστος τους, 540 εκατ, θεωρείται υπερβολικό, την ίδια ώρα που έχει ξεπεράσει τα 15 δις σε απ’ ευθείας αναθέσεις.
• «Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται, οπότε επιστρέψετε μου να σας μιλήσω για το νομοσχέδιο».Με αυτή την κυνική δήλωση, ο υπουργός εσωτερικών έκλεισε το θέμα για το θάνατο των δυο πιλότων του σάπιου Canadair.
Η Βο(υ)λή των ευνουχισμένων Ελλήνων συζητά για τις ψήφους των αποδήμων, την ώρα που η χώρα της στάχτης βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας και τα σαπρόφυτα των ΜΜΕ θα στήσουν την επιχείρηση των «ειλικρινών συλλυπητηρίων».
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search