• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Δύο στα δύο στο υπουργείο ΠΡΟΠΟ

August 10, 2023 727

 

Δημήτρης Μηλάκας - Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ τεύχος 2294 10/08/2023

Δεν έχει περάσει μισός μήνας από την καρατόμηση του Νότη Μηταράκη, επειδή επί των «σύντομων» ημερών του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μια φωτιά που σιγόκαιγε στον κάμπο της Μαγνησίας μπήκε σε στρατόπεδο στην Αγχίαλο και τίναξε στον αέρα αποθήκη (ευαίσθητων) πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δεν έχει συμπληρωθεί 15νθήμερο από όταν κάθισε στην ηλεκτρική (όπως αποδεικνύεται) καρέκλα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Οικονόμου, και βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα ανεπανάληπτο όσο και τραγικό φιάσκο:

 
  • Οι ελληνικές αρχές είχαν ειδοποιηθεί εγγράφως με στοιχεία, δηλαδή μάρκες και αριθμούς αυτοκινήτων, των Κροατών μαχαιροβγαλτών που είχαν οργανώσει επίσκεψη στην Ελλάδα για να πρωταγωνιστήσουν στο «φεστιβάλ ξύλου», όπως αποκαλούν οι χουλιγκάνοι στην αργκό τους τα επεισόδια.
  • Η ελληνική αστυνομία, αντί να απαγορεύσει την είσοδο των χουλιγκάνων στη χώρα, απλώς παρακολουθούσε «διακριτικά» το κομβόι θανάτου κατά μήκος της διαδρομής του από το φυλάκιο της Κακαβιάς μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Η «διακριτικότητα» της ελληνικής αστυνομίας παραμένει ανεξήγητη, καθώς αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές είχαν απαγορεύσει στους φιλάθλους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να μετακινηθούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ.
  • Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία γνώριζε πως κομβόι με Κροάτες «επιστήμονες» έχει φτάσει στην Αθήνα, δεν φρόντισε, τουλάχιστον, να είναι παρούσα με ισχυρές δυνάμεις στον προφανέστατο στόχο τους, δηλαδή το γήπεδο της ΑΕΚ, στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όταν έφτασε η αστυνομία ήταν ήδη αργά, το κακό είχε γίνει και ένας νέος άνθρωπος είχε χάσει τη ζωή του, ενώ πολλοί άλλοι (ακόμη και άσχετοι με το «θέμα» μπάλα) κινδύνεψαν σοβαρά. Η αστυνομία ανέλαβε δράση ύστερα από 20 λεπτά άγριου ξύλου με μαχαίρια και ό,τι άλλου είδους φονικά όργανα μπορεί κανείς να φανταστεί.

Εκ των υστέρων, ο νέος υπουργός ΠΡΟΠΟ ανέλαβε τις ευθύνες, μιλώντας για αποτυχία, και τις απέδωσε στους 7 αξιωματικούς που βρήκε πρόχειρους για να καρατομήσει…

 

Μάλιστα, προαναγγέλθηκε εσωτερική έρευνα στην Ελληνική Αστυνομία και παρενέβη και εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αν όλα αυτά έχουν κάποια σημασία…

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search