• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αστυνομικοί δούλευαν "σεκιούριτι" σε βίλες πλουσίων

August 13, 2023 895

Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν σήμερα στην Αθήνα και στη Μύκονο με την κατηγορία της παροχής υπηρεσιών φύλαξης σε ιδιωτική οικία, παραβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τα καθήκοντά τους.

Οι συλλήψεις έγιναν τόσο στο νησί των Κυκλάδων όσο και στην Αθήνα. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι παρείχαν υπηρεσίες φύλαξης σε ιδιωτική οικία παραβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τα καθήκοντά τους. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμη τρεις αστυνομικοί, που υπηρετούν στο νησί των ανέμων.

Δύο Δόκιμοι και ένας Αρχιφύλακας

Οι συλλήψεις έγιναν τις πρωινές ώρες της Κυριακής 13 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο από τους τρεις αστυνομικούς είναι Δόκιμοι Αστυφύλακες ενώ ο τρίτος Αρχιφύλακας.

 

Για τη διακρίβωση της παράνομης δραστηριότητάς τους, προηγήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία καθώς και το αποδεικτικό υλικό που ανέκυψε στο πλαίσιο της προανάκρισης και της φυσικής επιτήρησης.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι τους τελευταίους τρεις μήνες, παρείχαν υπηρεσίες φύλαξης σε ιδιωτικές οικίες στο νησί, έχοντας συγκεκριμένους ρόλους και καθορισμένες βάρδιες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις συνέπιπταν με το ωράριο εργασίας τους, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο παράνομο οικονομικό όφελος. Κατά πληροφορίες, η ταρίφα τους διαμορφωνόταν στα 12 ευρώ την ώρα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 1.700 ευρώ και 50 δισκία συγκεκριμένης δραστικής ουσίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά στα, κατά περίπτωση, αδικήματα της:

  • παράβασης καθήκοντος,
  • της νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών και
  • της νομοθεσίας για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Σημειώνεται, ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search