• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Οι ειδήσεις αλλιώς

January 19, 2024 518

ΠΗΓΗ: ARTI news 

-Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ: Δεκάδες αστυνομικοί επέδραμαν στο σπίτι του 73χρονου συνταξιούχου δασκάλου Αβραάμ Αβραμίδη σήμερα το πρωί στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης, έσπασαν την κλειδαριά και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Το «έγκλημα» του 73χρονου Αβραάμ Αβραμίδη ήταν ότι κοιμόταν στο σπίτι του που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν υπερασπίσει σωματεία και φορείς, από τα κοράκια των funds και των τραπεζών που προσπαθούσαν να του κάνουν έξωση.

-ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ: Σήμερα, Παρασκευή 19 Γενάρη στις 5 μ.μ. έξω από τα γραφεία της εταιρείας «BCLA» (Συγγρού 262 και Φιλαρέτου) το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας διοργανώνει συγκέντρωση κατά της συγκεκριμένης δικηγορικής εταιρείας που διαφήμιζε μέσω του site της πως μπορεί να εξασφαλίσει μετανάστες σε ...τιμή ευκαιρίας.  

ΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: Ένας 82χρονος άνδρας βρέθηκε από τoν εγγονό του αιμόφυρτος στο πάτωμα στην κλινική «Αγίος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη. Ο 82χρονος μπήκε στη κλινική «Αγίος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη με γρίπη στις 15 Ιανουαρίου. Την επόμενη ημέρα το απόγευμα, τον επισκέφτηκε o εγγονός του που τον βρήκε αιμόφυρτο στο πάτωμα.

-Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΖΑΚ: Με τις καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων ξεκίνησε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, η εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου τον Σεπτέμβριο του 2018. «Πεντέμισι χρόνια τώρα ζητάμε το αυτονόητο – δικαιοσύνη και τιμωρία. Οι δύο κατηγορούμενοι δεν είδαν αυτό που έκαναν σαν έγκλημα. Τους θεωρώ άκρως επικίνδυνους. Αν κάποιος είναι επικίνδυνος σε αυτή την ιστορία δεν ήταν το παιδί μου. Σας εκλιπαρώ για να αποδώσετε δικαιοσύνη», είπε στο δικαστήριο η μητέρα του Ζακ, Ελένη Κωστοπούλου.

 -Η ΕΛ.ΑΣ. "ανακοίνωσε ότι οδηγήθηκε στη σύλληψη των δολοφόνων των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη από ευρήματα του Μαΐου 2023. Ως ηθικός αυτουργός στις δολοφονίες από όσα λέγονται στη νύχτα ήταν ο Ζαμπούνης.". Γιατί τόση μεγάλη καθυστέρηση; Μήπως για να μην αποκαλυφθούν τα "μεγάλα αφεντικά"; Ερωτήματα που διατυπώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

-«Μητσοτάκης όπως Όρμπαν; – Γιατί παραλληλίζουν την Ελλάδα με την Ουγγαρία στη ΕΕ; Ρωτάει ο τίτλος άρθρου στην ιστοσελίδα in.gr. «Η χρήση του όρου «ορμπανισμός» για περιγραφή πρακτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη εντός του Ευρωκοινοβουλίου αν μην τι άλλο προβληματίζει και ανησυχεί για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα» συνεχίζει η ιστοσελίδα.

ΔΙΕΘΝΗ

-ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Το Μεξικό και η Χιλή εξέφρασαν σήμερα την «αυξανόμενη ανησυχία» τους για την κλιμάκωση της βίας στη Λωρίδα της Γάζας και προσφεύγουν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο από το οποίο ζητούν να γνωμοδοτήσει αν διαπράχθηκαν εγκλήματα στον παλαιστινιακό θύλακα.

-ΓΑΖΑ: Πάνω από 24.620 οι νεκροί Παλαιστίνιοι στη Γάζα. Την ίδια ώρα ο Μπένζαμιν Νετανιάχου απορρίπτει δημοσίως τις αμερικανικές πιέσεις υπέρ ενός παλαιστινιακού κράτους αναφέρει το BBC. Το βρετανικό κανάλι υπενθυμίζει ότι «οι σύμμαχοι του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, και πολλοί από τους αντιπάλους του, επέμειναν να αναβιώσει η «λύση των δύο κρατών»».

-ΝΤΑΒΟΣ: Η φετινή σύναξη των ελίτ έχει ως τίτλο «Αποκατάσταση εμπιστοσύνης». "Οι άνθρωποι χάνουν την εμπιστοσύνη τους, επειδή διαισθάνονται ότι η προσέγγιση του κατεστημένου στα κρίσιμα προβλήματα της εποχής δεν λειτουργεί" αναφέρουν αναλυτές. «Ο Μπάιντεν διακηρύσσει την ισχυρή οικονομία, αλλά οι ψηφοφόροι δεν πείθονται» γράφουν στο Χ και οι Washington Times

ΒΙΒΛΙΟ

Η Πολωνή συγγραφέας Όλγκα Τοκάρτσουκ (Νόμπελ Λογοτεχνίας 2018) έρχεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης  μια δημόσια συζήτηση για τη λογοτεχνία, την κοινωνία και την τέχνη της τρυφερότητας. Η Τοκάρτσουκ «επικεντρώνεται στη μετανάστευση και στην εμπειρία της πολιτισμικής μετάβασης». Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:30 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με ελεύθερη είσοδο-προκράτηση θέσης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search