• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ευχόμαστε ολόψυχα: Και στο Δελφινάριο!

February 03, 2024 954

ΠΗΓΗ: Eksegersi.gr

Όπως πληροφορούμαστε από το protothema.gr«με την ειδική τιμητική διάκριση Ermis White βραβεύτηκε η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok στον πιο σημαντικό διαγωνισμό για τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία στην Ελλάδα, τα Ermis Awards. Τα βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στην Ελλάδα. Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Κύρα Κάπη, η οποία στάθηκε στο γεγονός ότι μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας επικοινωνίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τη δυνατότητα να εκφραστεί με φυσικότητα και να δείξει με αμεσότητα πτυχές του χαρακτήρα του στους πολίτες»!

Παρακαλούμε, όχι σχόλια…

«”Πίσω από αυτή την καμπάνια είναι ένας πρωταγωνιστής ο οποίος ενώ παίρνει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά του, δεν φοβήθηκε καθόλου να τσαλακωθεί και να δείξει στον κόσμο αυτό που ζούμε εμείς καθημερινά στο γραφείο“, ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κάπη». Πω, ρε, τι είπε η γυναίκα…

Εχει και συνέχεια: «Η διευθύντρια επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τόνισε παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση: “Αν μου έλεγε κάποιος πριν από 11 χρόνια που ξεκίνησα να δουλεύω με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα ερχόμουν σήμερα εδώ για να παραλάβω αυτό το βραβείο, νομίζω ότι θα τον κοιτούσα με φοβερή απορία. Κι όμως τα καταφέραμε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε έναν τρόπο να υπάρξουμε σε αυτήν την πλατφόρμα, να βρούμε έναν τρόπο που να μην είναι “βαρετός” και να μην είναι καθόλου “cringe”».

Το google translate μεταφράζει το gringe ως «δουλική διαγωγή». Κρίντε εσείς πώς πρέπει να χαρακτηρίσετε τα σαλιάρικα βιντεάκια του Κούλη. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε: Και στο Δελφινάριο, μεγάλε, συμπρωταγωνιστής του Σεφερλή! Ολόψυχα το ευχόμαστε.

YΓ. Η κα Κάπη είπε πως το μυστικό της επιτυχίας «πίσω από αυτή την περιβόητη καμπάνια» ήταν ο πρωταγωνιστής, «μία στενή ομάδα η οποία γενικώς παίρνουμε ρίσκα και σε αυτή την περίπτωση πραγματικά μας βγήκε» και «ένα καταπληκτικό tik tok agency το οποίο μας έμαθε άπταιστα “tiktokικά” και κατάφερε να μεταφράσει το περιεχόμενό μας στη γλώσσα του tik tok». Μήπως να μας έλεγε και πόσο πήγε το «μαλλί»; Ποιος το πλήρωσε δεν ρωτάμε, είναι από τα… ευκόλως εννοούμενα.
*Την εισαγωγική φωτογραφία τη δανειστήκαμε από το zarpanews.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search