• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο - Δυο σοβαρά τραυματίες - Σε κρίσιμη κατάσταση ένας

May 26, 2024 395

Άγρια  επεισόδια έγιναν στη διάρκεια της νύχτας στο Βερολίνο, μετά από ραντεβού θανάτου ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για χαοτική κατάσταση στο Prenzlauer Berg, επιχείρηση της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής, με δύο σοβαρά τραυματίες και έναν που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη συμπλοκή οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των γερμανικών αρχών, που εκδόθηκε γύρω στις 2.30 τη νύχτα, ένα άτομο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, με τραύματα απειλητικά για τη ζωή του.

 
 

Δύο άλλοι νοσηλεύονται με βαριές σωματικές κακώσεις, ενώ εννέα είναι πιο ελαφρά τραυματισμένοι.

Η γερμανική Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις για να αναχαιτίσουν τα έκτροπα, που έγιναν σε δύο διαφορετικά σημεία κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πρεντσλάουερ Αλέε.

 

Τα επεισόδια έγιναν γύρω στις 11 το βράδυ και η αστυνομία ενημέρωσε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνονται δεκάδες περιπολικά. Η κυκλοφορία του μετρό και του τραμ διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Εικάζεται ότι πρόκειται για ραντεβού μεταξύ εκατοντάδων οργανωμένων οπαδών των δύο ελληνικών ομάδων, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για συμμετοχή Σέρβων χούλιγκανς του Ερυθρού Αστέρα, που ήρθαν στο Βερολίνο για να συμμετάσχουν στα επεισόδια.

Ακούστηκε μάλιστα, ότι έγινε εισβολή ταραξιών σε δωμάτια ξενοδοχείων όπου έμεναν φανατικοί Έλληνες οπαδοί. Γερμανοί πολίτες μιλούσαν στα social media για μαχαιρώματα.

 

Στο Βερολίνο βρίσκονται περίπου 7-8 χιλιάδες οπαδοί των δύο “αιωνίων” για το φάιναλ φορ της Euroleague, ενώ αναμένονται πολύ περισσότεροι σήμερα για τον τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ.

 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεππτομέριες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.

Θυμίζουμε την Κυριακή (18:00) θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Φενέρ για την 3η θέση και στις 21:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search