• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Άγριος ξυλοδαρμός διανομέα από εργοδότη

July 17, 2024 185

 

Ο διανομέας κατέληξε στο νοσοκομείο με μώλωπες και εκδορές, ενώ αφορμή στάθηκε μία διαφωνία μεταξύ του εργαζόμενου και του εργοδότη.

Ο διανομέας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ υπόθεση αναμένεται να ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών-Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό και την απόλυση διανομέα από τον εργοδότη του στην περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που στον κλάδο μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους τραμπούκικες και βίαιες συμπεριφορές. Στον κλάδο μας, που συνεχώς οι εργοδότες σπάνε το ένα ρεκόρ κερδών μετά το άλλο, οι εργαζόμενοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με σωματική, λεκτική ακόμα και σεξουαλική βία. Κάθε είδους επιθετικότητα πατάει και πάνω στους αντεργατικούς νόμους που έχουν ψηφίσει όλες οι κυβερνήσεις, στους αποψιλωμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Αντιμετωπίζουμε την απληρωσιά, την ανασφάλιστη εργασία και τις απειλές σε όποιον σηκώνει κεφάλι».

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

 

«Το περιστατικό συνέβη σε επισιτιστικό κατάστημα στην περιοχή του Καλοχωρίου. Αφορμή για τον ξυλοδαρμό ήταν μια διαφωνία του συναδέλφου με τον εργοδότη- που ζήλεψε τη δόξα του πρώην υπουργού- και οδήγησε, εκτός από τον ξυλοδαρμό, και στην απόλυση του διανομέα. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο για τη δικαιοσύνη», αναφέρει το ΣΕΤΕΠΕ.

«Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που στον κλάδο μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους τραμπούκικες και βίαιες συμπεριφορές. Στον κλάδο μας, που συνεχώς οι εργοδότες σπάνε το ένα ρεκόρ κερδών μετά το άλλο, οι εργαζόμενοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με σωματική, λεκτική ακόμη και σεξουαλική βία. Κάθε είδους επιθετικότητα πατάει και πάνω στους αντεργατικούς νόμους που έχουν ψηφίσει όλες οι κυβερνήσεις, στους αποψιλωμένους ελεγτικούς μηχανισμούς. Αντιμετωπίζουμε την απληρωσιά, την ανασφάλιστη εργασία και τις απειλές σε όποιον σηκώνει κεφάλι», αναφέρουν οι διανομείς σε ανακοίνωση τους.

«Σαν Συνδικάτο στηρίξαμε και στηρίζουμε το συνάδελφο με κάθε τρόπο, από την πρώτη στιγμή που μας κατήγγειλε το περιστατικό. Καλούμε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα που βιώνει οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά από την εργοδοσία είτε λεκτική είτε σωματική είτε σεξουαλική να επικοινωνήσει με το συνδικάτο μας. Κανείς να μην νιώσει μόνος στο χώρο δουλειάς του, η οργάνωσή μας και η αλληλεγγύη είναι αυτά που θα σταματήσουν κάθε τέτοιου είδους συμπεριφορά από την εργοδοσία», καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search