• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Τραγουδώντας με την ΤΕΡΝΑ

August 07, 2024 789

γράφει η Νίνα Γεωργιάδου

Η ΤΕΡΝΑ δεν είναι μια λατέρνα, να παίζει μελωδικά τραγούδια.

Ένας όμιλος εταιριών είναι, με στενή συγγενική σχέση με τον υποκλινόμενο στον Ερντογάν υπουργό, με αμύθητους τζίρους και αμύθητα χρέη, που φτάνει στη χρεωκοπία και μετά, ω του θαύματος, αναγεννιέται, όπως ο φοίνικας, το πουλί της Χούντας.

Η ΤΕΡΝΑ, έχει μια ροπή προς τα θαύματα.

  • Τα αντιπλημμυρικά της Θεσσαλίας, προϋπολογισμού 350 εκατ. ευρώ, που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ – και ο Θεσσαλικός κάμπος έγινε και παραμένει βούρκος – η ΤΕΡΝΑ διαρρηγνύει τα ιμάτια της, ότι δεν τα είχε αναλάβει αυτή. Είναι αλήθεια. Ω του θαύματος, τα είχε αναλάβει η θυγατρική της, με την επωνυμία “Κεντρική οδός”.
  • Μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, του μνημονιακού ταμείου εκποίησης του δημόσιου πλούτου, η ΤΕΡΝΑ, αναλαμβάνει την Αττική και την Εγνατία οδό.
  • Έχοντας, εκτός από τα θαύματα, και μια ροπή στις οδούς, αναλαμβάνει οσονούπω και το βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης, όπως και το Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα με καζίνο στο Ελληνικό (IRC) και τον Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης,
  • Μιράκολο αποτελεί και η πώληση της ΛΑΡΚΟ, της μεγαλύτερης βιομηχανικής μονάδας της τρόπος του λέγειν χώρας, στην ΤΕΡΝΑ
  • Στα πλαίσια των αειφόρων θαυμάτων της αειφόρου ανάπτυξης, η εν λόγω εταιρία έχει συμβάλει καθοριστικά στην αναδάσωση όλων των καμένων, από την Εύβοια, ως τη Δαδιά και τη Ρόδο, με ανεμογεννήτριες.
  • Το τελευταίο θαύμα αφορά στην ιστορική Μονή Αρκαδίου, στην οποία γράφτηκε η μια από τις τρεις μεγαλειώδεις πράξεις της Ελληνικής Επανάστασης, μετά τη Καταστροφή των Ψαρών και την πολιορκία του Μεσολογγίου.

Το Αρκάδι, θα διακοσμηθεί με οκτώ, αρχικά, κολοσσιαίες ανεμογεννήτριες, κάθε μια από τις οποίες θα έχει ύψος 230 μ. που αντιστοιχεί σε 58όροφο ουρανοξύστη και διάμετρο φτερωτής 162 μ.

Εκεί η ΤΕΡΝΑ φιλοδοξεί να γίνει λατέρνα, όχι μόνο γιατί, σε συνεργασία με τον μητροπολίτη, ήταν ο χορηγός της συναυλίας Ξαρχάκου – που ο μεγάλος μουσουργός ακύρωσε – αλλά κυρίως γιατί οι μεγαλειώδεις ήχοι των γιγάντιων ανεμοφτερούδων, το μουγκρητό, οι εκκωφαντικοί συριγμοί, ο απίστευτος βόμβος και τα ουρλιαχτά των πετεινών του ουρανού που θα καταξεσχίζονται, θα αποτελούν μια μελωδική καθημερινότητα.

Με δεδομένο όλο αυτό το θαυματοποιό σενάριο και με επίσης δεδομένη τη μουσική επένδυση απ’ το Αρκάδι, το ‘ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μια φιλόδοξης κινηματογραφικής παραγωγής, όπως το «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ».

https://www.efsyn.gr/…/404003_ti-den-ekane-i-terna-gia…

https://www.naftemporiki.gr/…/gek-terna-paradidei…/

https://agonaskritis.gr/%ce%bc%cf%80%ce%ae%ce%ba%ce…/…

(η εικόνα, ως προβολή στο άμεσο μέλλον)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search