• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Εποχικοί Πυροσβέστες: «Σας ευχαριστούμε που μας έχετε του πεταματού»

August 14, 2024 449

«Στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ακούει κανένας ή ξεκουράζεστε στο κλιματιστικό σας; Θέλουμε πόσιμο νερό και τροφή!»
Συνεχίζεται η εξοργιστική αδιαφορία της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον Βασίλη Κικίλια, προς τους εποχικούς πυροσβέστες.

Την ώρα που αποστέλλουν «εγκάρδιες» ευχαριστήριες ευχές στους πυροσβέστες μέσα από τα κανάλια, τους αφήνουν για τρίτη μέρα χωρίς φαγητό και πόσιμο νερό, εν μέσω των υπεράνθρωπων προσπαθειών που καταβάλλουν στη μάχη με τον πύρινο εφιάλτη της Αττικής.


Καταγγελία – Σοκ: Πάλι άφησαν τους πυροσβέστες χωρίς φαγητό και νερό
Οι πυροσβέστες εξέπεμψαν SOS, μέσα από καταγγελτική ανάρτηση στο Facebook, σε μιά ύστατη προσπάθεια να ακουστούν οι φωνές τους.

«Η ώρα είναι 5 το απόγευμα. Η τελευταία φορά που μοιράστηκαν νερά και τροφή στους Πυροσβέστες ήταν εχθές το βράδυ στις 9. Και όλα αυτά στην πρωτεύουσα της χώρας που υποτίθεται πως όλοι οι “υπεύθυνοι” είναι εδώ μαζεμένοι!» σημειώνουν χαρακτηριστικά οι εποχικοί πυροσβέστες.

«Σας ευχαριστούμε για τρίτη ημέρα που μας έχετε του πεταματού, μην ξεχάσετε να βγείτε στα κανάλια να δηλώσετε πόσο πολύ μας ευχαριστείτε» αναφέρουν με πίκρα.
«Στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ακούει κανένας ή ξεκουράζεστε στο κλιματιστικό σας; Θέλουμε πόσιμο νερό και τροφή!» συμπληρώνουν.

«Κύριε Πρωθυπουργέ Kyriakos Mitsotakis , κύριε Υπουργέ Vassilis Kikilias νεράκι να πιούμε ζητάμε, τι ζητάμε;» καταλήγουν οι εποχικοί πυροσβέστες.

Αναλυτικά η ανάρτηση των εποχικών πυροσβεστών:
«Φαίνεται πως για να πιουμε νερό σε αυτή την Πυρκαγιά θα πρέπει να κάνουμε αναρτήσεις στο Facebook μπας και φοβηθούν τη δημοσιότητα και μεριμνησουν.

Η ώρα είναι 5 το απόγευμα. Η τελευταία φορά που μοιράστηκαν νερά και τροφή στους Πυροσβέστες ήταν εχθες το βράδυ στις 9. Και όλα αυτά στην πρωτεύουσα της χώρας που υποτίθεται πως όλοι οι “υπευθυνοι” είναι εδώ μαζεμένοι!

Σας ευχαριστούμε για τρίτη ημέρα που μας έχετε του πεταματού, μην ξεχάσετε να βγειτε στα κανάλια να δηλώσετε πόσο πολύ μας ευχαριστείτε.

 

Στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ακούει κανένας ή ξεκουράζεστε στο κλιματιστικό σας; ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ!

κύριε Πρωθυπουργέ Kyriakos Mitsotakis , κύριε Υπουργέ Vassilis Kikilias νεράκι να πιουμε ζητάμε, τι ζηταμε;» 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search